Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, v piatok školu nemám :DDDD
noooo, u vás aspoň to slniečko svietilo, tu prší už druhý deň v kuse a chladno je tiež riadne.... to sa mi nebude ráno veru dobre vstávavať z postele do školy či práce, keď si pomyslím, že do akej zimy musím ísť :DDD

dobra vila

ojka - ty v tej skole sedis tusim kazdy den, ani sa ti necudujem, ze sa ti nechce :-/. Jj, to krasne pocasicko bolo super, dnes ma to ochladenie dorazilo...predvcerom kratke rukave, vcera dazd /takze som bola zasita doma/, dnes slnko a kosaaa...

ojka

ojka je zastihnuteľná vždy, teda takmer :D teda aj dnešný večer (: muhahhahaaaaa....
hm, párty? :D no tak tak ako dobrá vila písala, akurat tak nad knihami za stolíkom, pfffff, ale nenormálnu nechuť mám dnes večer na učenie....
omega, a ty čo niekde teda nežúruješ?
dobrá víla, ja by som brala ešte také babie leto zasa,.. a aj dve :D

dobra vila

Party?? Kto je na party? Ti su na party potom co je tyzden dlhy, nikoho tu nevidam. Iba ojka je tu zastihnutelna...az na dnesny vecer. Ta je na party max tak s knihami nad stolikom, alebo pod duchnou s priatelom, HAHA :D.

dobra vila

ojka - jasne, poctivo ich budem pisat akurat tak zajtra na poslednu chvilu :D. Ale dnes som poctivo sprtala jazyky :), k tomu sa nemusim nasilu nuti...(viem, ze uz som na odstrel, ale ako ma ta moja skola nebaviiii O:-D )... Teraz kypim trocha pred tv. A ojka, sice slniecko svietilo, vonku bola riadny kosa, brrr...predobedom som zabehla do mesta, bola som jeden cencul, brrr...ale aspon neprsi, to bola fakt bieda :-/

ojka.

dobrá víla, no tu ako slniečko rýchlo vyšlo, tak po 5 minútach aj rýchlo zašlo a zasa leje .....
no ja som si vedomá toho, že nejaké extra teploty už očakávať nemôžem, ale no, nech aspoň tak neleje, to sa človeku potom niiiiič nechce (-:O
ako inak víkenduješ? domáce úlohy píšeš poctivo? :D