Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som sa presunul k radiatoru a zohrievam sa :D
v takejto zime zurovat?
ved zamrznem :D
dobrá víla, v piatok školu nemám :DDDD
noooo, u vás aspoň to slniečko svietilo, tu prší už druhý deň v kuse a chladno je tiež riadne.... to sa mi nebude ráno veru dobre vstávavať z postele do školy či práce, keď si pomyslím, že do akej zimy musím ísť :DDD
ojka - ty v tej skole sedis tusim kazdy den, ani sa ti necudujem, ze sa ti nechce :-/. Jj, to krasne pocasicko bolo super, dnes ma to ochladenie dorazilo...predvcerom kratke rukave, vcera dazd /takze som bola zasita doma/, dnes slnko a kosaaa...
ojka je zastihnuteľná vždy, teda takmer :D teda aj dnešný večer (: muhahhahaaaaa....
hm, párty? :D no tak tak ako dobrá vila písala, akurat tak nad knihami za stolíkom, pfffff, ale nenormálnu nechuť mám dnes večer na učenie....
omega, a ty čo niekde teda nežúruješ?
dobrá víla, ja by som brala ešte také babie leto zasa,.. a aj dve :D
Party?? Kto je na party? Ti su na party potom co je tyzden dlhy, nikoho tu nevidam. Iba ojka je tu zastihnutelna...az na dnesny vecer. Ta je na party max tak s knihami nad stolikom, alebo pod duchnou s priatelom, HAHA :D.
zas je kazdy na party? :D
v takej zime? :D
ja tu skapem od nudy, asi pojdem SPAT :D
ojka - jasne, poctivo ich budem pisat akurat tak zajtra na poslednu chvilu :D. Ale dnes som poctivo sprtala jazyky :), k tomu sa nemusim nasilu nuti...(viem, ze uz som na odstrel, ale ako ma ta moja skola nebaviiii O:-D )... Teraz kypim trocha pred tv. A ojka, sice slniecko svietilo, vonku bola riadny kosa, brrr...predobedom som zabehla do mesta, bola som jeden cencul, brrr...ale aspon neprsi, to bola fakt bieda :-/
ojka
no na to budem potrebovat aspon 3 tatrovky :)
no prave si robim hranolceky mnam mnam :D
dobrá víla, no tu ako slniečko rýchlo vyšlo, tak po 5 minútach aj rýchlo zašlo a zasa leje .....
no ja som si vedomá toho, že nejaké extra teploty už očakávať nemôžem, ale no, nech aspoň tak neleje, to sa človeku potom niiiiič nechce (-:O
ako inak víkenduješ? domáce úlohy píšeš poctivo? :D