Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Fuha, nic ma nenapada... Ani meno a ani film :-/// asi skusim fakt zaliezt do tej postele a aspon oddychovat :-/ opatruj sa a dik!
nemam ziadne tipy len raz som sem daval tie nemecke mena :D ale asi si si nevybrala :) ja viem je to tazke :) mozno, ze ked sa narodi a prvy pohlad Ti napovie, ze to sa bude volat tak a tak :)
ojka uz spinka urcite :) ja na nu davam pozor :)
Ja si chcem pozriet nejaky fajn film nejaku fakt dobru komediu, ale neviem si vybrat :( nepoznas nieco skvele?
A Ty preco nespis vlastne? Ci si len Ojku hladal ;)???
No tu sa ochladilo a zakurili sme, mozno treba i trosku vyvetrat... A uz tolko cez den nevladzem porobit, tak mozno preto i potom nevladzem spst... Ale skusim tu hudbu :) dik...
No a meno este stale nie je na 100% - je to tazke v tolkych jazykoch porovnat. Mas nejake tipy?
tak mas stastie lebo som sem pozrel akurat v case ked si napisala spravu :) ak by si ju poslala neskôr asi by som tu uz nepozrel :)
to sa Ti mota, ale je uz hlboka noc takze je to pochopitelne :) Neviem co by Ti mohlo pomôct. Mne pomôze ak si na perine najdem chladne miesto, krk nesmiem mat velmi krivo a myslim na nieco pekne :) ja kazdy den pred spanim pocuvam hudbu mozno skus aj to :) a ak nie tak cajik to isti :)
zaujima ma stale to meno uz je vybrate ci nie? :)
Inak ani som si nemyslela, ze tu niekto bude, preto ta odmlka, ale je skvele, ze sa tu o vas vzdy mozno opriet :)
Ahoj nezufajko!!!! Tak predsa niekto :) ono kopka, ale to tesi, skor to je vsetko dokopy, hlava nevie vypnut, polohu si neviem najst... Skusim ci caj s medom pomoze... Ty ako? V praci, ci sa mi to mota s niekym inym?
wewka u Teba nie je zvykom, ze ponocujes vsak? Malinke kope? :)
ahojte nezbednici :) tu sa uz viac spi ako ponocuje co to je co to je? :D