Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mal si si dat nejaky domaci kvaliny destilat :D nejaku dobru pálenicu :D tam by vela netrebalo a zohrialo by kvalitne :) aleeeeebo chcelo by to zenu :P
no to hej, ved to je vela vody :D
ale je zima, tak som sa musel nejak zahriat :)
no minimalne na WC zopar krat Ta pritlaci :D :D
co sa stane, ak clovek vypije 10 kav za menej ako pol hodinu? :D
citim sa nejak ZIVO :D
stastne dojdi do BA :* pekny den
joj, nezufaj ((: ja by som dokazala relaxovať a oddychovať aj niekoľko dni v kuse (; viem si to živo predstaviť....
nezufaj,mal by si byť na seba prísnejší, poctivo chodievať skôr do postele a častejšie sa i tu ukázať (-:O
no dobre, ale už fakt musím, letím, pa (;
ojka, ale Tebe by sa asi hodil oddych skôr psychickeho razu vsak? Predsa v skole mas toho vela, v praci robit s papiermi nie je tiez ziadny relax hm? Treba prist na vychod aspon na vikend a tu si oddychnes, vypnes, zresetujes :) co ty na to?
ano tento tyzden ma caka ranne vstavanie uf uz vidim ako sa mi nechce rano vstavat :) budem musiet byt na seba prisnejsi a chodit skôr spat :)
no nič, musím to tu povypínať, pobaliť všetky caky-paky, a "hura" nazad do BA ((-:
vidíme sa večer, snáď (;
nezufaj, ja z každého rožku trošku, i keď toho oddychu by som brala viac kapánek (-:O ale to snáď každý.... dni boli i blbé, i dobré, tak to taký priemer (:
zajtra poctivo do práce? na ranne?
ojka vikend nicim zvlastny skôr bezny, ale som aspon oddychol :) ty?