Prečo ešte nespíte?

ojka

noooo, možno som trošku vadná ale jalbkové koláče nemám moc po chuti :D ale na taký štýl ako ty opisuješ, tak taký nepoznám.... môže to byť faj, tedaaa , pokiaľ tam nie je škorica (-:O

123nezufaj

to je taky jablkovo piskotovy :) spravila ho mamka vcera, ale az dnes ho môzme papat lebo musel tuhnut v ladnicke :) Jablka sa vymixuju uvaria so zlatym klasom ci ako a robia sa poschodia vo forme s piskotami :) Mam strasne rad ten kolac lebo je jednoduchy, ale uplne fajny mnam osviezujuci taky :) sa tesim. Priiid :P

123nezufaj

inko vcerajsok dopadol super :) ved inak by nenapisala, ze si zasluzi ist do niekam sa najest :D

ojka my mame kolacik priiid :P

ojka

inko, tak to som rada, že ma tu nenechate samú .... noooo hej, hej, v kuchyni všetko v plnom prúde.....
a ako dopadol inak ten včerajšok? som na teba myslela, dúfam, že všetko je v pohode.... teda myslím, že aj hej(:
nezufaj, nezufaj,... aké ránko, už je krásny slnečný deň, ale dobrú chuť ti môžem i ja zaželať...
nooo, ale sklamem vás, koláčik zatiaľ nemám na pláne žiadny piecť dnes,.... nestíham, nestíham....

*inko

no to určite...teda, ako poznám ojku ona sa už v zásterke v kuchyni zvrta, u mňa dnes nič také nehrozí... pôjdem do niekam napapať, zaslúžim si :)