Prečo ešte nespíte?

ojka

neboli tam (: mali sme beánku, a išli žúrovať do mesta (; sa vrátili asi niečo okolo pol šiestej, keď som ja už vstávala ... ale tak nejak to poriešime, predsa si nenechám sľubovanú rozprávku ujsť :DDD

123nezufaj

ja si pospim ano no ved uvidis napr. minule si tu bola dlho do noci a boli tam aj spolubyvajuce :) musis to urobit tak. Povedat ano dievcata idem uz aj ja spat :) oni zaspia behom 10 minut a ked budu spat tak uz ních nezobudi nejake jemne tukanie do notebooku :D a vtedy sa tu ukazem aj ja :) a hotovo :D bude aj rozpravka aj vsetko bude :) no vsetko vlastne nie :D :D (hm skoda) :D

ojka

noooo tu nekonečnú (: , len neviem, či dnes... lebo dnes už cestujem do BA a spolubývajúce nebývajú moc nadšene, keď ťukám dlho do PC, ale uvidím, ako dlho budem riešiť veci do školy, tak sa zdržím i na nete...pfff a o šiestej zasa budíček (:
a ty si zajtra pospíš kľudne aj do jedenástej doobeda :D

ojka

nezufaj, no mne tiež nenapísalo, že si opustil stránku, preto som myslela, že som to zrušila ja celé, ale asi fakt sme to štikli cca naraz :DDD to sú riadne teorie :DDD no stále som čakala tú dlllllhu rozpravku, čo si sľubil.... (;

123nezufaj

ja som nemal napisane, ze kamarat opustil stranku takze si ju este nemohla opustit a ja som omylom zrusil nasu kartu lebo som chcel ist na druhu, ale som stlacil Xko :D na tej nasej. Taaaaakze ked ani Tebe nenapisalo, ze som opustil stranku tak to vyzera tak, ze sme to zrusili cca v rovnakom case + - nejaky ten cas co si mozno na stranku nepozrela cize mozno si mala napisane, ze som ju opustil len si na to nepozrela lebo si to zrusila :) teraz mi to pride mile :) Nabuduce uspim vies ako :*

ojka

nezufaj, ja som mala pootvárané viaceré karty ako som si robila tie veci do školy, a tie nepotrebné som šla pozatvárať, a omylom som nás zrušila.... teda vlastne celé (-:O a tiež som ťa potom už nenašla.... tak som si šla potom teda ľahnúť, ale zaspala som až niečo po štvrtej....
tak jak je potom možné, že tu stránku si opustil ty? či sme to telepaticky obaja naraz? :D

123nezufaj

ojka inak v noci to si fakt zrusila cely net? Lebo to ja som bol ten co vypadol, som omylom zrusil stranku :D :D preto sa pytam ci to fakt aj ty. Som Ta potom uz nenasiel a navyse som aj zaspal po tom narocnom hladani :D