Prečo ešte nespíte?

*inko

:D inko bola nadmieru spokojná? :DD ach ty trdlo. ja už si ani nepamätám čo všetko som od teba videla..a teraz si mám čo pozrieť? ten prvý alebo ten druhý film?
a nevyhováram sa... normálne pozerám do mojej forexovej platformy a nechápem kde sa mi tam zobral zisk 700 € :D musím to nejak do zajtra okomentovať a odovzdať...

ojka.

inko, tak to som rada,sa teším, že to vyzerá dobre...
noo a ten film, ten som videla asi pred mesiacom, ale mala si pravdu, pačil sa mi... ja také môžem.... takže keď ťa ešte nejaký napadne, tak mi kludne daj typ...
hej, nejak som musela seminárkovať i prezentácie, a ešte ma ich zopár čaká, čomu sa moc zrovna neteším...ale čo už s tým nič už nespravím....a ešte diplomovka, pffff....
nezufaj, neboj, som viac-menej ok, nejak som sa prebojovala cez tento týždeň....a čo u vás v práci, všetci posluchaju? teraz mávaš nočne? či ?

*inko

ach..ee..ešte nie, veď len teraz som prišla domov :)
a keď za mňa spravíš úlohu na zajtra, tak si ho môžem pozrieť aj teraz

*inko

ahojte:) ojka, tak aj ty seminárkuješ?
na matrioske som nebola:) a ten film je After.Life... celý o mne :D fakt, až som sa zdesila ako to na mňa sedí... o žene, ani živej, ani mŕtvej..len škoda že to má malé hodnotenie:)
ojka ďakujem, vyzerá to byť na dobrej ceste... zajtra ho pôjdem po práci pozrieť ale musím mu ešte niečo veeeeeeeeeeeeeeľke kúpiť k meninkám, ktoré mal

vydierala som ťa binghi? :D ale s odpoveďou nie som spokojná, takže vydierame ďalej

nezúfaj a ty čo nového máš?
ja som práve dorazila domov zo školy..môžem si spraviť druhú čiarku... aj včera som bola :)

ojka.

.... mňa sa len tak ľahko nezbavíte, muhahahaaa,zatiaľ.....
lauri, gratulujem ku klarike, a dufam, že budete mať spolu šťastný a dlhý vzťah bez nehody....
inko, celé dni myslím na tvojho drobca, dúfam, že to dopadlo celé v poriadku....
inak, pán Staněk, to je pre mňa ekonom s veľkým E.... toho roku bol i na Ma3oshke, bola si kuknúť minulý týždeň?
ozaj a čo za film si to spomínala, že by sa mi mohol páčiť?

123nezufaj

inko mala mat tazky tyzden v skole, pisala seminarku tak asi si aj od netu chcela oddychnut :) ona sen nakukne neboj :)

a uz nevydieraj toho chuchmaka :D