Prečo ešte nespíte?

*inko

wevi 22:19 :)) ano ano, chcem jeden poriadny:) rozpučujúci

dobré ránko všetkým :))))
dnes bude skvelý deň...lebo som povedala! :)

Weva

No neviem, ci mam po vasich riadkoch chut sadat za volant, ci naopak uplne sa vyradit z premavky :)))

Hallo, je tu niekto? Dnes akosi neviem spat... Ale tusim vsetci odfukuju, sladke snicky teda... Budem tu nad vami bdiet ako mama slonica

martinmlm

Zlatý môj. Za pol hodinu 2 pokuty. Jedna za prekročenie v meste. Druhá som bral 5 áut kolónu naraz, auto oproti v zákrute. / neprisp. rychl, obmedz. protiidúceho voz. počas dopravnej akcie.chcel môj vodičák. Ale som z toho už vyrástol po hodinkách v 180 stupňovej zákrute.

0mega

martin, rob to ako ja.. 180 do neprehladnej zakruty a spoliehaj sa ze policajt sa nebude unuvat sa dobehnut ta na dialnici ;)

v case, ked som bol zaciatocnik (rozumej poddajnejsi), tak som robil presne ako pises a par sekund do dupnuti na plyn ma pokutovali.

odkedy veriem zivot "VED CO AJ TAK MAM LEN JEDEN" tak jazdim kazdy den trestuhodne a ani raz sa nic nestalo (a sanci bolo na stovky)

;)

hackol som zivot ?

martinmlm

Ja jazdím tak- za každou neprehľadnou zákrutou čakám auto, a vždy keď si to dupnem na plyn tak policajta.

Laurina22

Tak ako pise Omega,ja si schvalne davam narocne trasy a useky,rozbehy hore kopcom,parkovanie pozdlzne a tak...

Aby som sa naucila

0mega

Ok :)

Aj 1 cent je peniaz ;)

Aj 0,00000001eur je peniaz. ak by som si tolko ulial z kazdej transakcie na burze, nikto by si to nevsimol, no za 1 noc by som si zarobil aj tak viac, ako 1 clovek za 1 rok ;)