Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
martin, nechápem ale nevadí :) teba tu ešte nepoznám :D jaj jasné, ty si alf:)
ojka, ty si aká zlatá :D ja nechcem ani fuka :P ja si peniažky zarobím :)
inko, mne už predtým brali nejaké to znamienko, ale toto je fakt "exotikušš"
nooo, nemôžem sa na stredu vykašľať, lebo píšeme písomku za 40 bodov... a nahradiť si to môžeme len v stredu, len akurat v inú hodinu /-:
lauri neboj, na tvari to je v pohode, a o pár dní ani nebudeš vedieť, že si tam niečo mala...
martin, tssssss, dosť nefér si to porozdeľoval,... tak ja si ten môj podiel rozdelím ešte na polovičku s inko...
Baby, práve mi prišiel mail že som vyhral 1000000,- €. Čo ja s nimi?
Laurine 10000,-€. Tu máš,
Ojke 10000,-€
Weve10000,-€
Jooe kde si? 100000,-€
Inko 10,-€
ojka, vykašli sa na stredu, budeš mať jednu absenčku, nič sa nestane :)
takže predsa znamienko, dobre som si myslela...fuha.. tak verím, že to bolo nepríjemné, a hlavne teraz, keď nemôžeš hlavou otáčať
mne brali z boku, nemohla som sa zohýnať :)
inko, mňa stískať môžeš, ja som pizzuu nepapala....
a hej, znamienko, znamienko, ale to také trošku komplikovanejšie na šiji, že ani hlavou nemôžem pohnuť,brrrr, grrrr...však to týždeň nevydržím,... prišla ku mne špeci pani primárka, taký som bola ja vzácny pacient, heh,...ale vzorný podotýkam
hej, hej, včera v noci som pricestovala domov už... len ma hnevá, že neviem, nič o tej strede a to znamená, že budem musieť do školy asi...
ja som u obvoďáka nebola asi 6 rokov.
a zo mňa už stresy opadli, v najvypätejšom období som bola našťastie fit... a teraz keď mám kľud, to vypuklo..a nevadí..hlavné že sme pekné, ta ne lauri? :D
Mna mozes kludne vystiskat i za Alfa :)