Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
presne ako som vravela, dnes je super deň :))
weviii, ďakujem:)) teraz pravdepodobne dospávaš, tak len pekne chrapkajte aj s malou princeznou
ojka, čo robí ranka? už aj otáčaš hlavou? :D
lauri, ty sa lieč a nevar nič..veď si chorá..frajer by mal priniesť tebe a nie naopak:))
lauri, no tak hačaj k nám a nestresuj... moje plány? moc toho nenarobím, ale aspoň niečo na obed urobiť a možno niečo i do školy (pochybujem), ešte uvidím...
wewi, aj teraz jedným očkom spíš a druhým bdieš? hihi
vidíte, i kvoli tomuto aby sa človek bál ísť na cestu, keď človek číta, aké šialenosti vyvádzate.... to aby som sa nebála policajtov za najbližšou zákrutou ale vás... vy ste cvoci...
martin - lol
je rozdiel ist nebezpercne a nebezpecne..
riskovat vramci fyzikalnych zakonov a triezveho uvazovania je lepsie ako riskovat bezhlavo.. ci nie? :)
kde som pisal, ze riskujem bezhlavo?
ty si ako zena, vravim :D vykrucas slova.. vykrucas..
Weva
dont worry :)
drviva vacsina sa zabije v solo nehode ..
Ahoj Ojka, no vies jedno oko bdie - druhe oko spi... ale asi to je i normalne v tomto stadiu :) Ako sa dari Tebe?
Zdravíčko,
no keď som videla ráno tu tú titulku, tak sa pýtam, pôsobí na vás nejak zmena času, či frčíte ďalej ako keby sa nič nedialo?
inko, tak skvelý deň? rozkaz, šéfe !!! a čo robí tvoj nábeh na chorobu?
wewi, tebe sa v noci stále tak divno spáva?
omegaaa, ty nie si normálny, riadne trdlo z teba, ťa život omrzel? ja by som teda nemala takú guráž jazdiť takým štýlom po svete....
lauri, dúfam, že dnes si už viac ok . ...
Dobre ranko :)
no dnes sa teda riadim podla Inko a zacinam ten fantasticky den, plus posielam totalne rozpucujuci stisk :) a ano ano Omega si zasluzi bezpecnostnu priuckubpri ktorej sa nikomu nic nestane a on si za tou zakrutou povie "sakra"!!! :)))
Kiež by mal omega toľko šťastia ako ja, dostal príučku a nikomu sa nič nestalo:-)