Prečo ešte nespíte?

*inko

:D
tyy... čo píše :D
tak mňa ešte neláme, ja som vstávala dneska až okolo pol jedenástej... len som si myslela, že keď si chorý tak ti nie je moc dobre..takže spánok som ti navrhla zo slušnosti, aby si si nemyslel, že ťa vyháňam :)

bingham

ojka...ja na tom tiez nie som moc dobre teraz...takze nie si v tom sama...cize nic ine ako byt slusny mi ani nezostava...aj ked...uz mam dost silne myslienky...musim pozriet niaku peknu francuzsku postel...nech sa tam chuchmimu paci :DD

*inko

ach ták, dvojitú
ojka, nie nie, binghulák tiež pôjde spať, lebo je chorý..však krpec? pôjdeš už oddychovať

tak ahoj oji, pekné sny

bingham

no myslim si ze tie modre by asi boli lepsie....tak jasne to biele tricko mi extra nevadilo...to nosievam teraz pod bundu...mikinu...atd....ale to bol aj iny strih...atd...a este sme to museli mat aj zapravene...cele zleeee.... :))

ojka.

inko, tie injekcie, ja som fasla dvojitú dávku, čo budú na mne šetriť :D
nooo, ved tu máš ešte binguláka... určite sa tu nebudeš sama báť.... hm, no lebo spať mám na pláne, ale tak uvidíme, čo z toho bude....
tak sa teda správajte slušne, ak by náhodou som vás prišla ešte skontrolovať...
baj baj

*inko

images.paraorkut.com
d;kaz :))

ojka, no obleky... občas môžu byť :) ale biele tričká majú prednosť :D

čožee..ty ideš spať? tss... a čo ja tu budem?

tak dobrú nocku krpatá :)

*inko

čo máš proti nim?
aha aha, aj superman ich nosí...a o čo si ty horší než on? :)))

ojka, hodinu? to je strašne dlho, to ti celú hodinu účinkovala jedna injekcia?

ojka.

inko, ja by som zasa vraždila kvoli chlapom v oblekoch, tak si predstav jak mám ja v obľube to naše skúúúškové
no dobre babula a babuliak.... za normálnych okolností sú už akože dve hodiny, mala by som sa nejak skonsolidovať a ísť akože spať, či čo sa to v noci robieva....

ojka.

binghi, no tak my dievčence sme zasa museli modré.... tie sa ti pačili nebodaj viac? heh, ... to vieš, človek niekedy na výber nemá...