Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
resp, pouzijem len jedno slovo:
stoopid
viac ani netreba
(ale neviem kto ho pochopi anyway)
Pretoze preco nechovame komare?
pockaaat :D
na toto sa ani metafora neda najst..
Pretoze ludia su ABSOLUTNE LAHOSTAJNI CO S NIMI BUDE..
A bavilo by ta donekonecna pripominat niekomu, napr manzelovi ze "zatvaraj po sebe dvere" "shasni po sebe svetlo" atd atd? Alebo "splachni po sebe" ?
Jednoducho, pozorujem ze ludom nic nevadi :) nechaju si skakat po hlave, su absolutne lahostajni..
Sem tam ma sice nejaky clovek prekvapi, ked na mna zavola policiu, ze som ho arogantnym sposobom zablokoval. Tak neviem, mozno este 0,001% ludi chce a vie co chce.. (To cislo som dostal z rovnice, ze na "MY SME 99%" prislo az 0,001% dospelej populacie ludi na Slovensku.
hehe, len sa smejem...
TOTO je dospelost ? :D
pche... cize ako "mlady spratek" som mal pravdu.. dospelaci su ... nanic
Teda asi okrem toho 0,1% ktore taha pracu za zvysok (medici, hasici, policajti, ucitelia)
zvysok je zberba, konzumny plebs, co by som najradsej pouzil ako palivo do svojho auta..
omega, prečo?
tvoje slová mi naháňajú hrôzu ... :D
ojka, tip prezradim o par tyzdnov, ked to bude aktualne :)
A ano, stavim sa, ze poslanci len skusaju, co sme este schopny prekusnut.
Stavim sa, ze Sulik to robi naschval, ako pomstu (alebo je to agenda, v ktorej sa nas snazi zobudit)
Ale stavim sa, ze nepojde viac ako 100 lud, AK VOBEC, pred vladu protestovat. Aspon
STAT AKO IMBECIL
Sorry, STLP :)
Ja sa im necudujem, ze si robia co chcu.
Aj napriek mojej absolutnej bezuhonosti, robil by som 2x horsie veci, ako politici dneska.
Vies preco?
hm, každá druhá veta, čo som napísala je nejaká popletená, ale to v tom amoku ... prsty sa poplietli....
omega, o aký tip išlo? (:
www.sme.sk
do hrachu, z akého pritankovaného dôvodu si oni zasa zvyšujú plat? prečo radšej nezvýšia lekárom, sestričkám, zdravotníkom či iných "obyčajným smrteľníkom"? uaaaa, toto vie tak naštvať.... však toľko,čo si oni prihodia navyše, tak toľko , čo si oni prihodia naviac, tak je samizda ako je minimálna mzda.... kam sa podela všetka mudrost a spravodlivost sveta, grrrr....
pamata si niekto moj tip?
In 1887 Alexander Tyler, a Scottish history professor at the University of Edinborough, had this to say about the fall of the Athenian Republic some 2,000 years prior:
"A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government. A democracy will continue to exist up until the time that voters discover that they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse over loose fiscal policy, (which is) always followed by a dictatorship."
"The average age of the world's greatest civilizations from the beginning of history, has been about 200 years. During those 200 years, these nations always progressed through
the following sequence:
>From bondage to spiritual faith;
>From spiritual faith to great courage;
>From courage to liberty;
>From liberty to abundance;
>From abundance to complacency;
>From complacency to apathy;
>From apathy to dependence;
>From dependence back into bondage."
The Obituary follows:
Born 1776, Died 2012
It doesn't hurt to read this several times.
a čože taká hlboká mysšlienka na večer? (:
zistil som ze u nas skoncila demokracia :)