Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko,ale zasa si nemysli, že som okolo neho klusala :DD mne sa pri dunaji veľmi páči (-:O a nech si frfle každý koľko chce... a v lete tam je fakt super, vtedy sa tam dá aj hačať a mať kľud...
od 16.00? nooo, môže byť to stíham :D ešte rátam nejaké príklady , že "DÚ" ale o štvrtej môžem štartovať.... ty diplomovku, ja seminárku (; dohodnuté
pfff, tak malý pomôže steny maľovať? :D
kolečko okolo dunajaaaa..toto mi nerob ojka :D
ty si tiež taká "dunajová" ? :) ja by som tam bola najradšej dňom i nocou, hlavne v lete :)
fakt sme asi napojené na seba :DD
ahaa..vidíš, ja som zabudla že sneženie je martinova práca..zatím to fláka kamoš.. a drobcovi som strčila do ruky štetec, ipod som schovala
no čo ojka, dáme dneska niečo z diplomovky? od 16:00? :DD
inko, vážne? (((: my sme na seba nejak napojené :D
teraz tam až tak chladno nie je, ale to vieš, hodila som si kolečko okolo Dunaja a hneď mi je "lepšie" (:
snežiť snežilo vtedy v noci, cez deň už nie a teraz sa to potopilo a už nie je nič ani poznať (: ako martin včera písal, spravila sa mu ďúrka na batohu :D
ej, ej, drobca si si naučila na novú hračku ((: tak mu ju musíš teraz nechať alebo mu kup novu :D
inak ta piesen je doknalost sama..tak si predstavujem skutocne umenie... skoda ze nie je viac takych
ina dimenzia, iny svet
ojka, no ja ich mám pustených odrána :))
a túto čo si sem hodila som zdielala na facebooku pred nejakou tou hodkou :D
ze aka telepatia :)
takze si prisla vymrznuta? v Bratislave vraj vcera snezilo?
neboj uz neupratujem, vsetko hotove
teraz tu mam maleho smrada a nechce mi vratit moj ipod..ma ho odkedy bol v nemocnici..ach tazko s nim
www.youtube.com
inko, jak si dnes sem hodila tých queen-ov, tak ja v kuse len ich počúvať.... to je nákazlivé :D
inko, NIE JE SOBOTA - NEUPRATUJ ((((-:
no ja som sa vonku už preblala jakš-takš k životu, to aby som zasa čosi šla robiť....
aha, no ja v tom uz stracam prehlad :)
ojka, aku srandu si sem hodila :D
zadat PIN odzadu :))) no ked ma niekto styri nuly, tak aj odzadu sa da
jooj ojka, to si hned mala povedat ze dnes nie je sobota... a ja upratujem jak diva..mam misung v tychto dnoch, ked sa nechodi do skoly
inko , hej, hej, mňa to už večera napadlo, že kade sa wewuš "túla", ja sa tak tešííííím, dúfam, že dopadne všetko na jedničku (:
ale no, to bola taká neškodná sprcha, však niečo po jedenástej som tu ešte strašila... (;
ojkaaaaaaaaaaaaaa, všimla si si? Weva sa nám neozvala..fuf fuf..ona už rodi..teraz mi bliklo... vlastne ona už ani včera nenapísala
už je malá Ulrike na sveteeee :))))
ojka, net vám padol? a ja už som sa bála, že si sa v tej sprche utopila:)