Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
doma sedkam inko .......vo svojom kralovstve ...... zasypana sperkami
;-)
ojka ,neviem ci by som to poohriala ....... ja sa tuzim ovencim gloriolou svatice ......... na ohrev su ine telesa .......telesaaaaa ? ..... uf co to tu pisem za hovadinky .... :-//
no hej, isla som domov, uz som chybala mamine..ale uznala mi ze naozaj cestovanie tyzden co tyzden pri takych zlych spojoch nie je sranda...
:)
fu, ja ze mas zajtra nejake zapocty ked sa tak pilno ucis :) ale to je dobre ze sa uz neucis, aspon som aj ja kludnejsia, ze sa neflakam sama :D
a co ti povedala veduca na pracu, uz to citala?
ja zajtra nic takeho na plane nemam, uvidime, do zajtra je este daleko :)
a ty co? inspiruj ma
inko, ale joj, už sa neučím, nechce sa mi... teda vlastne nepíšem,... povedala som si síce ráno, že to chcem mať večer celé, ale myslím, že tá strana, čo mi ostala, tak mi neutečie (((-:
rudko dal, dal voľno, a ja v piatky aj tak nemám školy, tak mám "voľno", ani do práce nejdem (:
takže ty si šla domov? nejaké špeci plány? (:
ojka, nie nemrzla som..v prestupnom meste byva moja sestra, tak som ich trochu poctila svojou pritomnostou na dve hodinky, kym mi nesiel autobus:)
ojka a co sa tolko ucis? zajtra idete do skoly? Rudko vam nedal volno? :-O
alf, no ty si to zaklincoval :D
inko, ojoj, veru dnes moc husto spoje nechodili... dúfam, že si nikde vonku nevymrzla a neprechladla ešte viac (;
Joo, však ty by si tie ľadové pomery poohriala predsa ((:
O..O
Alf byť "kráľ"
joo a to je kde "u vás" ? si mimo SR?
..ale veď aspoň by si spravila poriadok v tom královstve :D
potom chcem byť šašo...veď čo iné už len ja môžem byť :D
juch ...aka zima u nas ...... brrrrr
ojka .... nie nechcem ziadny tron .... čučat zatvorena medzi ladovymi stenami palaca ,kde vladnu ladove pomery ........ to nie !!!!! :-))
ojka, zlatko ja sa nemám čím chváliť
od desať nula nula cestujem..domov som dorazila o cca šestnásť nula nula :D
inko zabudlo na to, že počas sviatkov autobusy často nechodia
:))
( a pracuje sa ďalej na obrázku :) už robím detailíky konečne
Joo, no však už by si mala niekde vlastniť trón, nie? :D len ešte treba vypátrať kde (-:O
inko, ty sa pochváľ, že jak dnes tráviš voľno (: ja hodím sprchu a ďalej makám ako fredka,