Prečo ešte nespíte?

ojka.

inko, ja si uprimne na sebe neviem nič brmbolcové predstaviť, už len pri tej predstave sa riadne smejem :D
ale teraz sú už všeliaké veci na hlavu v mode, i klobuky, čiapky, baretky, atď ((:
nezufaj, čau čau , jak sme začali týždeň? (:

123nezufaj

Wevka gratulujem :) teraz len nech Vam obom sluzi zdravicko :) tatik nech Vas poslucha :D uzivaj si malu je urcite krasna. Zasielam velky pozdrav ;)

*inko

weviiii!!! :))))
kočky, tak ste to zvládli
veľmi s teším

ojka, fiha, krasny elegantny :) ja nenosim, ale zacnem..kupim si nieco brmbolcove

ojka.

wewiiii, tak potom k vám letí obrovská gratulácia *-: som moc moc moc moc moc moc moc rada, že sa máte obe dobre, že ste v poriadku((: správajte sa slušne a sekajte dobrotu (;
veľmi si ma potešila (:

Weva

Ahojte :) tak som sa trosku odmlcala pretoze som mala dolezite udalosti pred sebou a tu v nemocnici hapruje internet... Ale vsetko dobre dopadlo a i s krpatou sme zive a zdrave a spokojne a dufame , z nas coskoro pustia domov :)

ojka.

inko, tak ty musíš byť veľká šikovnica :D
no, klobúčik, či jak to nazvať :D niečo na tento štýl www.stoklasa-sk.sk len to kvietečko tam nemám také veľké....
a superstar nepozerám, tak neviem aké klobúčiky nosia oni :D (-:O
ty tiež poctivo čapicu?

*inko

ojka, na to, aby sa rozbilo, stačí do neho iba vraziť :D
ojka, no ale ten klobúčik...hm? klobúčik? aký napr. ?:D čo si ty superstaaaaaar? tam nosia take trendy klobučiky..hoď sem názornú ukážku :D