Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
alf, no ty nosíš teda riadnu kožušinu :D
klasické čapice nenosím, skôr niečo na štýl takého klobúčika, či jak to nazvať (((-: ale tak ja rada teplo, takže aj šál aaj rukavice....
no, hm, ja by som v práci rada vydržala aj do leta, len či to šefka vydrží :D lebo tak v januári bude veľký frmol a to sa jej nemudem môcť moc venovať-skúškové obdobie... a potom štátnice a bude toho jednoducho veľa, tak uvidíme...
inko, ale neviem si ťa predstaviť, jak zvalíš akvárko :D ak je veľké, tak to s ním nepohneš...
O..O
Alf zababušeny stále:-)
ojka, veď hej, kde by našiel ešte takého somára jak som ja... toľkokrát čo som kvôli nemu do školy nešla... volá mi cez soboty, cez sviatky..
ojka, nechcem tam ostať už ani deň :) nemôžem už zanedbávať školu
a ty tam ostávaš do leta? ja musím vypnúť konečne :)
hej akvárko, pre istotu sme vybavili pripoistenie :D lebo ja som veľká grambľoška, raz dva do neho vrazím
takže aj ojka sa rada zababuší...aj čiapka rukavice? všetko..plná výbava? :))
O..O
...???... alf tiež mal kamarát rybku- vorvaň
a do kedy by si tam chcela ostať? koniec novembra? koniec roka? (: no tak šéf si ťa asi nechce pustiť, ak je s tebou spokojný (;
ja chodím tiež rada zabambušená, ono to má také svoje čaro :D
jeeej, tak u vás doma bude akvárko? a veľké?
ano ojka, už dávno som tam nemala byť, lenže on to náročky zdržuje aby som tam bola ešte :D
aj ja chcem už poriadnu zimu..chcem chodiť zababušená:)
ozaj, inak... budeme mat rybenky v akvárku :))) nechcela som moc pred alfom spomínať :D
:DDD inko :DDD
ja by som inak zimu brala už všetkými desiatimi (-:O ale takú riadnu, nie mokrú a učľapkanú ....
inko, ty tam chceš teda už skončiť?
static.pokato.net
tak znovu
ktovie čo si ty chytal do papuľky malinký moj:D
funatdesk.com