Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hello. bingi tu neni? mame na ulici takeho divneho typka. stale chodi po ulici a kazdej zeny sa pyta Nevolas sa nahodou Lucia? :)) uz som ho stretla asi trikrat. a pyta sa to fakt hocikoho, chvilu som ho pozorovala. som zvedava co robi ked natrafi na Luciu :)
a nemam pocit ze by to bol nejaky donchuan skusajuci trapnu taktiku :)
inko? zas mi nieco uslo?:D Wevina mala ma uz aj meno?
Nezufaj, ano, akurat kukam, ze si tu bol, chudacik, v noci pekne osirely :( :D. Aspon dnes lepsie zazpis, snad :P
37800 :D
nezufaj, tebe nikdy nebude po voli :D
okej vazeni, nestiskam nikoho iba nezufaja! :))) nikohoooo nikoho ineho..no poď sem, nech ťa udusím svojím pevným stiskom:))
videli ste niekto vo stvorici po opici dvojku? idem si to teraz pustit, huhuhahaa
Vilka ja som nemal az tak zly den aj ked boli tam naznaky toho, ze je blby :D v noci som malo spal uz to bol predpoklad, ze sa cez den mam na co tesit kedze som rano musel skoro vstavat :(
ale inak sa mam fajn :) mile prekvapenie, ze si sa ukazala teda ja Ta tu vidim po dlhsej dobe :)
inko tak pekne si ma vystiskala a potom si podotkla, ze vlastne vsetkych :P si to pokaslala :( ale nevadi :D
omega ty si bol opity v noci? Vazne sa pytam :)
víííla ahoj :)) ozaj baby, teraz mi napadlo ako sa tu objavila vila...co dame Wevinej Ulrike do daru? hehe, my ako tri sudičky? :))
nezufaj, fiiiiiiha:) zahadny si velice :DD co si vyparatil povedz...stiskam aj ja teba
a vlastne vsetkych...vseeetkych stiskam, juch! :D
ojka...hod to za hlavu:)
len tak medzi nami, tiez som ho nemala zdaleka najlepsi, aj ked som to netapetovala, ale aj zajtra je den, aj za tym a snad krajsie :D. A co ty nezufaj, ako zijes?
Vilka a ty mas aky den tiez blby alebo Teba to obislo?
Aloha vospolok...a to co ste mali blby den? to ste boli asi viaceri, bo aj na FB citam staznosti na tento den, hmm
zdravíčko všetkým
omega, blbým dňom sa nevyhne asi nik z nás
mizerný deň
chce to sprchu....