Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Nezufaj, tak ja budem dnes trocha ponocovat, tak preco nie? join-nem ta pravdepodobne, ak tu budes :D.

inko - ja som ju tu nestretla uz dobre dlho, doslova mesiace, takze vobec neviem, ako sa veci maju..ale tesim sa, ze sa tak nevola, uz som sa zlakla :D

jajka001_

ved to, šup do vreca :) keby som sa nebala že čo spravi potom tak by som aj povedala že som Lucia. prvykrat som si myslela ze si ma s niekym splietol. druhykrat mi to bolo uz divne. tretikrat sa to pytal baby ktora vyzerala uplne inak ako ja :))) teraz som ho videla po dlhom čase a chodil zmatene po ulici a kazdej zeny bez rozdielu sa pytal či nie je Lucia :) rada by som vedela co sa mu stalo
a nie nemyslim ze je to bingi:))) ja len ci ho nepozna

123nezufaj

Vilka snad zaspim dnes lepsie a ked nie tak by si ma tu mohla prist pozriet hm? :)

jajka :) a kto vie co sa stane ked nenatrafi na Luciana :D A preco volas bingiho on ho myslis pozna? :D Rovno napis, ze Ti bing chyba :P :D a dostal som Ta :D

inko? nechapes mojej radosti? netrap sa nad tym :) spravila si mi pekny dnik :)

*inko

sranda ze to dokaze niekoho potesit :D nehovorim, keby som bola ojka, ale takto moc ani nerozumiem tvojej radosti nezufajko:DD
dobre tak este raz..vystiskam ta a idem pozerat film
vila, nieeeee..mala sa urcite nevola ulrike :) to je iba krycie meno:)) ale teda neviem ci si spozorovala..uz je na svete
jajka..nooooo taaak to by som sa velmi nahnevala keby bingham lucie nahanal :DD asi rande naslepo :D a teda ja by som bola celkom zvedava, keby natrafil na nejaku luciu, a ta by povedala, ano som lucia..ze co by robil:) sup s nou do vreca