Prečo ešte nespíte?

ojka

izeee, asi nastal môj čas, čosi do seba rupnem a musím sa už naporiadok vyspať, inak... no inak bude inak :D
zatím GN vám, inko, poď už i ty...
možno tu ešte neskôr po vás bu-knem, ale nesľubujem :D

ojka

inko :D ja nikomu nič nebudem strúhať :D vieš si mňa predstaviť napr. že by som niekomu dala facku? :D
skús si radšej teraz riadne zdriemnuť, nech naberieš nových síl a zajtra budeš zasa naplno pokračovať, hm? (:
lost, ty si ho teda riadne rozmaznávaš ((:
ale tak o havana sa treba starať, tak sa teda staraj (;
hm, o jedle? nuuuž, tak to je klasika už predsa, nie? :D

lost

ojka, no este nema, ale da sa jednorazovo usit oblecek :) alebo postroj...

teda hlavne z dovodu aby mu dokonale sadol a cenovo je to priblizne rovnake :) mozno 2x drahsie ale pri 10-20 eur to nevadi ak to posluzi perfektne :)

ale hej no :D celkom divne to znie, ze idem so psom ku krajcirovy.. resp ku kadernicke, uz aj to na mna niekedy ludia zazeraju, ze co ho neostriham sam :)

ale tak to nemozem pudlovi urobit, ze ho proste oholim krivo.. :) to nie...

*inko

mna stve to ze som zabila cas niecim zbytocnym...ono juj, zamrzol mi komp a vsetko sa dokakalo...to keby mi dala skola ten novy pc co nakupila tak predrazeno, tak by sa to isto nestalo :DD
och dobre... no ja som vyklepana ako nedelny rezen... ojka, boze ja sa teraz musim smiat na sebe :D nabuduce ked sa v zufalosti zas budem pytat ci ma mas rada, tak mi jednu struhni :)

ojka

inko, fuf, tak to bude náročné.... a čo keby si sa na tú dvojbodovu ulohu vykakala a učila sa niečo, čo sa viac oplatí? či je ta úloha moc dôležitá?
kuratenko, ja ťa mám moc moc moc moc moc rada, neboj, nejak to zvládneš, však nemusíš ísť na plné počty, uvidíš, bude to v pohode...a potom si vydýchneš, že konečne máš tie hráškoviny za sebou (;
lost, to havino má akože i svojho osobného krajčíra? no mňa asi klepne, ten havo si žije na vysokej nohe :D

*inko

ojka, v stredu zapocet, ktory ani nemal byt a zrazu je:) stvrtok skuska o 11tej, a o 15tej...a v piatok o pol osmej :D:D:D :/ ::/ :/ :/ :/ :/
uh...a este sa serkam s ulohami a blbostami a prave som ZISTILA ZE SOM SPRACOVAVALA ZLE UDAJE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........be beeee
beeeeeeeeeee be be :(( grrrrrrrrrrr
miesto toho som sa mala ucit a nie kvoli dvojbodovej ulohe sa jedovat s excelom, hnusnym skaredym, kakanym...beeeeeee be be be be...som nevyspata a zla....grrrrrrr a vstavam o pol siestej......beeeeeeee...
idu na mna jedy a stresy.... a ja co nie som zvyknuta ich teraz neviem zvladat :D
ach ach..ojka moja zlata... beeeeeeeeeeeeee :(
a este som aj liter kavy vypila, budem do rana kikirikat

ojka, ale povedz ze aspon ty ma mas rada..ja viem, uz som sa pytala :D ale tearz som tak v koncoch ze by som hadam aj z balkona skakala :D

lost

este nema :) vyrastol z toho :D

ak bude treba, pojdem s nim ku krajcirovi :D

lebo hentie univerzalne velkosti nie su take super :)

ale neviem, ked beha tak mu asi ine je zima :)