Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, nezda, je to tak... Z jednej strany fajn, z druhej..JA CHCEM NA VIANOCE SNEEEH
však vonku je krásne jak v lete, či to sa mi len zdá?
Matko,ale no,oni ti chcu len dobre,aby si cely den neprespal a nieco aj porobil,...
No dobre vazeny,v neobvykle skorom case vas opustam,tie lentilky predsa len robia svoje,... Prijemny zvysok vecera prajem, GN vsetkym
Otravy=nenechajú Maťka spinkať. Hnusoby hnusne
martin,co si mam predstavit pod 2 otravami? Hmmm,ale ako tak citam,tak najlepsie z celeho dna bolo asi to morcacie grilovane,ci? Heh
Pfff,ale pracovat by sa mi teraz uz nechcelo,nechaj to uz tak,nech si ruky,oci i mysel oddychnu,rano bude mudrejsie...
Ojka
Celkom dobrý deň. O 8:30 ma zobudili telefónom. Behom 15 min. sa ju mne natrepali 2 otravy. Potom raňajky. Pol dňa som sa snažil zaklepať kamienok ktorý mi aj tak praskol. Obed v reštike. Nákupy za účelom naplniť chladničku. Potom zas práca. Večer 2hod telocvičňa. Večera grilované morčacie. A znova práca. A ešte aj teraz 23:30 práca.
zdravicko
vecer pekny vam zelam
lost,ja by som ti jedna radost pogugelovala,ale na mobile to blbo teraz,... Kedy sa chystas rybku robit?
Inko,ja som uz mala kedysi 3 skusky za tyzden,aj som ich urobila,ale take stresy nemam moc v laske,...tak uvidime ako to zmakneme teraz
uf,dnes vam to bol dlhy a unavny den,ci vam sa nezdalo?aky ste mali vy den?
Si mi trafil. Môj druhý by som chcel zakopať do svahu, tak aby bolo vidno len jednu stenu smerom na juh. V lete chládok, v zime nemusíš bojovať s - 15, lebo 3/4 ti hreje zem. A odpadá aj problém s kritinou. A že dvere do špajzy vedú do bunkru nikto nebude vedieť.
Aj dom? Neni problém. Daj € a ukáž kde.