Prečo ešte nespíte?

ojka

Matko,ale no,oni ti chcu len dobre,aby si cely den neprespal a nieco aj porobil,...
No dobre vazeny,v neobvykle skorom case vas opustam,tie lentilky predsa len robia svoje,... Prijemny zvysok vecera prajem, GN vsetkym

ojka

martin,co si mam predstavit pod 2 otravami? Hmmm,ale ako tak citam,tak najlepsie z celeho dna bolo asi to morcacie grilovane,ci? Heh
Pfff,ale pracovat by sa mi teraz uz nechcelo,nechaj to uz tak,nech si ruky,oci i mysel oddychnu,rano bude mudrejsie...

martinmlm

Ojka
Celkom dobrý deň. O 8:30 ma zobudili telefónom. Behom 15 min. sa ju mne natrepali 2 otravy. Potom raňajky. Pol dňa som sa snažil zaklepať kamienok ktorý mi aj tak praskol. Obed v reštike. Nákupy za účelom naplniť chladničku. Potom zas práca. Večer 2hod telocvičňa. Večera grilované morčacie. A znova práca. A ešte aj teraz 23:30 práca.

ojka

zdravicko
vecer pekny vam zelam
lost,ja by som ti jedna radost pogugelovala,ale na mobile to blbo teraz,... Kedy sa chystas rybku robit?
Inko,ja som uz mala kedysi 3 skusky za tyzden,aj som ich urobila,ale take stresy nemam moc v laske,...tak uvidime ako to zmakneme teraz
uf,dnes vam to bol dlhy a unavny den,ci vam sa nezdalo?aky ste mali vy den?

martinmlm

Si mi trafil. Môj druhý by som chcel zakopať do svahu, tak aby bolo vidno len jednu stenu smerom na juh. V lete chládok, v zime nemusíš bojovať s - 15, lebo 3/4 ti hreje zem. A odpadá aj problém s kritinou. A že dvere do špajzy vedú do bunkru nikto nebude vedieť.

lost

No miesto este nemam vybrate :) ale niekde aspon minimalne 50 km daleko od BA :)

No ale musi to byt kvalitna praca, nie odflaknuta :) I ked je to relativne, lebo ked to niekto odflakne, staci natriet a predat draho.. Ale tak :D

Musi mat aj atomovy bunker :)