Prečo ešte nespíte?

bingham

lost...tak to by si mal vediet...ale tak hadam nie si gay...aj ked videa si sem niekedy daval zaujimave :D

dobru noc....a pre losta aj hudbicka :)

www.youtube.com

ojka

bryyy vecer vam
inko,kocka,palce drzim zajtra,...zvladnes to.(teda ak si dobre pamatam)
lost,tak ty si teda riadny exotisko,heh,clovek keby ta nepoznal tak sa tvojich reci i nalaka
dobra vila,veru dnes,ked som sla do skoly,tak som si ponadavala,ze som obula cizmy a nie botasky... Ale stale som kukala von oknom,ze ako tam je pekne...no pravda i to,ze radsej by som brala to chumelenie od rana do vecera....mne to jednoducho k zime patri a vianoce hned za dverami. Vsak aj po minule roky,co si pamatam,tak nasnezilo az po.
Ja poverciva inak nie som,podla mna su to prkotinky,tak ako horoskopy,ale ak niekto
tomu veri,tak mu to neberiem,to len taky moj nazorik,...

lost

bing - no ja to mam vymyslene tak, ze raz si najdem bohateho muza na nete, poviem mu ze som zena, ktora potrebuje peniaze pre sestru, na operaciu napriklad a za tie peniaze sa ja preoperujem na zenu a so mza vodou :)

alebo pockat, ved staci ak sa mu uz nikdy neozvem a par dalsich takych najdem a som za vodou bez operacii :D

dobra vila

Lost, to si zaskocil aj mna :D.

Binghi - ano, vsak sikovny chlap je na nezaplatenie, ale trebars si davat pozor aj na spominane, a plati to obojstranne ;)

bingham

lost haha...tak to musis ty vediet...aj ked musim uznat...zaskocil si ma :)

dobra vila...asi sme sa nepochopili...ja nehovorim o prizivnickach...ale o tom aby mal clovek peniaze postarat sa o rodinu...

dobra vila

bingham...haha, len aby to potom neskoncilo tak, ze baby pojdu na jeho prachy a nie pre seba sameho...
Mne by to jedno nebolo, preco ma zeny/muzi chcu.
Treba zensku, ktora sa vie o seba postarat aj sama, a nie taku, co sa prizivuju a plati to aj opacne.