Prečo ešte nespíte?

*inko

blondula, no ja ma hlavu ako vo zveraku od choroby aj ucenia
potom krize ma bolia neskutocne, uz sa tesim na starobu, uhm
daleeeej, aaano jasne, cely den ma picha v lavom boku ked sa hybem, alebo otocim, neprijemne celkom
no a to ze mam pocit akoby som prehltala ziletky je uz detail :D
dobru noc a pekne sny

blondula

jajka001....maly ma uz potreboval 2 razy odkedy spi :DD ale idem,lebo budem jak vcera este o pol 2 v noci na telefon kukat,ze kolko je hodin :-(
takze dobru noc !!!

jajka001_

Švestkový kompot

Jakékoliv zkvašené ovoce samozřejmě obsahuje alkohol. Pokud sníte před jízdou ovocný kompot, alkohol se do vaší krve dostane. Normální porce kompotu v krvi zanechá ovšem jen zanedbatelné množství.

blondula

ojka.....ved to,tie buchty parene :DDD mama varievala slivkovy lekvar,ale je to strasne huste a vzdy sa mi az chleba domelnil pokym som ho cely natrela :D ja ked natieram nieco na chleba,musim natriet kazdy milimeter :DD
*inko...zabudla som povedat,ze mam krk jak v cemente zaliaty a mam problemy s pravou lopatkou :-( zajtra,ak sa dobre vyspim,co pochybujem,pojdem k lekarke...

jajka001_

ojka, neviem ako to je ale tusim ze tym ze sa tam dava cukor a ze ak to nahodou skvasi ze sa tam vytvori alkohol? co ti ja viem, zavarala som len s mamou ked som bola mala
blondula, chod do hajan, ked spis hlava neboli a maly ta potrebuje zajtra:)

martinmlm

Pár ľudí to vyskúšalo a boli spokojní. Na hrdlo a priedušky je to super a krásne to zahreje, a môžeš to pit aj keď berieš lieky, kdežto alkohol a tabletky rozumní nemiešajú

ojka.

jajka, to vieš, dievča z dediny :D všeličo sa na mňa nalepí (-:O kompoty nemusia byť alkoholické... záleží od toho, čo zaváraš a čo do toho dávaš... to vieš, sto ľudí, sto chutí, sto receptov (:
martin, varené víno mi ani nevonia, nie to aby som ho ešte pila (:
lost, raz si sa už stratil a ťa nebolo, to vieš, máme pochopiteľne obavy (:
inko, nezufaj je asi tiež riadne tvrdlohlavý potom (;
blondula a prečo ho nemáš rada? zle spomienky?
ja si napríklad parené buchty vždy najlepšie vychutnám len so slivkovým lekvárom... tie čokoládové a džemové, to nie je ono...
joj, domáce buchty
lost, zasa začíname o jedle
nečítaj to :D