Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ja som skúšal čierny čaj. A efekt to má podobný ako varené víno len bez alkoholu.
no jajka zaviedla dalsi pojem, marmelada..baby neplette ma, uz som v tom mala skoro jasno
ojka, s nezufajom som si pisala dakedy pred vianocami a vravela som mu nech obcas pride aj sem...ale trdlo nie a nie
ojka, sa vyznáš:))
Marmeláda je hustejšia, džem redší s kúskami ovocia a hutný lekvár sa najčastejšie vyrába zo sliviek.
ja k lekárom už len vtedy, ked musím, hmm, lenže v poslednej dobe robím očividne "samé sprostosti", na ktoré už ja sama a moja maličkosť nestačia (-:O
inko, veru, lost to tu nejak fláka možno... ale nezúfaj ešte viac /-: tiež by ma celkom potešilo, keby sa ukázal....
nieeeee, džem a lekvar nie je to isté... džem máš uplne jemnučký ked si všimneš, z rôzneho ovocia i s kúskami ovocia.... a lekvár ma takú tuhšiu a hustejšiu konzistenciu... a býva slivkový (teda aspoň len ja som sa s takým zatiaľ stretla)
ale niektorí by ti definovali lekvár takto: "Lekvár je produkt šialenej myšlienky,neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu" ((:
nooo a ja ti tiež pekne naordinujem spánok, tak šup šup utekaj pod perinu sa liečiť, dobre sa vyspi (:
tak ja este pockam kym mi to niekto objasni, lebo nezaspim :)
jajka, ale dnes zistujem ze mi moje samoliecenie nevychadza podla predstav..kaslem to, zajtra si nasadim antibiotika :(
je tam nejaky rozdiel, som si to kedysi vyhladavala lebo tiez ma tato velmi dolezita otazka trapila:)
dobru, inko
ja tiez k lekarke nejdem kym ozaj nemusim. tiez som taky samoliecitel:)
a este jednu otazku...aky je rozdiel medzi dzemom a lekvarom? ved to je to iste, co ma salite
:)) jemine, ty toho mas habadej, to som ani necakala, no ved nech uz sa kolienko uvedomi:)
jej a ten lekar je zlaty, k nemu sa ludia asi radi vracaju :)
ja mam asi smolu na lekarov, uz ani k ziadnemu nechodim, som taky samoliecitel..tak si idem naordinovat aspon 7 hodin spanku
tak sa majte..ozaj a co je s lostom? ved dnes tu ani nebol...a nezufaj by uz tiez mohol prist pozriet.je to tu take smutne