Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jajka, čo sú čokoládové peniažky? lebo mňa ako prvé napadlo, také tie čokoládové lupienky z horkej čokolády, ktoré sa používajú pri pečení :DD
inko, sestry vedia vždy dobre odôvodňovať, to som sa už i ja pri nich priučila... ale aj tak ma to vie niekedy po tých rokoch napaprčiť :D
no čo, malý ovinie rukávy a hotovo, nová moda (:
hmmmm, no, hypnoza...neviem, aké riziká by to obnášalo, ak nejaké... moc sa do toho nevyznám, ale nejak ma to zatiaľ popravde neťahá... (:
ale toto je uz druha! sesta to odovodnila tym, ze ked boli davnejsie u nas na navsteve, bola mu zima..a kedze ja nebyvam doma tak si s mojimi vecami skoro uz robia co chcu:) vratit uz nevratili
a teda... to je take trochu zvlastne nie? predsa len, on ma iba 9..a vobec mu nie je velka, trochu musi mat rukavy vyhrnute :D
ja by som sa na hypnozu dala, keby nebolo ine vychodisko,myslis ze je tam nejake velke riziko?
čokoládové peniažteky :)
náhodou, to vyzerá ako celkom chutná kniha (-:O či som nejaká vadná, ked mi to príde zaujímavé? :D
hmmm, hypnoza... no to neviem, či by som sa na to niekedy dala nahovoriť, normálne si mi dala chrobáka do hlavy....
inak, to s tým oblečením, nad tým si nelám hlavu,... ja ked prídem z BA domov a otvorím svoju skriňu, tak v nej dokopy nič... kuknem na sestry a všetky poobliekané v mojom.... tiež mi to často nejde do hlavy d-:
ale ved u nas nesnezi:) to blato je tu este ako pozostatok predosleho snehu
ojka, tak skusime hypnozu, trufas si? uspim ta tak ako este nikoho:P pripadne ti poziciam
anima.sk
tss..prisiel k nam sestrin devatrocny syn... v mojej najoblubenejsej mikine, ktoru zufalo hladam asi 4 mesiace, takze uz je jeho, to co ma znamenat, ked si chcem nieco vziat co nie je moje, tak sa opytaaaaaam
preco zo mna vsetci robia debilka :)
inko :DD tak to nechytaj, ked to bolo pre jajku... no :D strašné s tými babami.... takže už i u vás sneží? ako ja si myslím, že toto zlezie, lebo moc nemrzne.. ale teraz to vyzerá pekne...
onee, to sa mi drieme z tých pritankovaných liekov celý deň, takýmto štýlom tú DP moc nepohnem :D
a nie nie, presne pre toto si nikdy nechcem cez deň ľahnúť, lebo sa bojím, že v noci už tým dupľom vôbec nezaspím (-:O
to bude tym, ze som natiahla moju rucisko a zachytila som to jaa :) ojka musis este raz hodit, nech sa aj jajka potesi
no ale inak u nas je to take blatove... radsej ani z okna nepozeram, vsetko je tu take smutne
teraz sa ti drieme? :D no tak si lahni:) ved v noci nebudes aj tak spat
jajka, už som poslala, snáď som nepoplietla smer a adresu (-:O raz to určite doraziii...
chytáááááááááám:)
(kedy to už doletí?)
inko, tak to som moc rada, že ti to ustupuje, len sa ešte pekne šetri a nerob somarinky (:
hej, jasné, že to má byť provokácia :D jajka povedala, že mám čosi do BA poslať, no tak som posielala (-:O u vás doma tiež nič? lebo tu doobeda ako tak pršalo a potom začalo krásne hrubo snežiť....
ja si hľadám nejaké veci do DP, a jedným očkom tu sem tam kuknem... (; ale moooooc sa mi zasa drieme....