Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Gerodorm, no vitaj (:
neboj, nie, tu sa na nikoho nezabúda (: ako si sviatkoval ty? a ďakujem, ja ti takisto prajem všetko len to super v tomto roku (:
jajka, aj kolekcie vešiate na sromček? či len dukatiky zo sladkého? (:
inko, ten RASŤO ma dorazil :D to ti ho kto poradil? deťúrence? ja som tiež inak kedysi dostala takúto zákernú matematickú otázku... bola som mimo d-:
Rasťo :))
a ne nahodou RASTA? :)
Ahojte :)
takze nazaciatok sa ospravedlnujen ze som tu uz veeelmi dlho nebol, nejako to stale nevychadzalo, snad si ma este pamatate :),
dalej vam vsetkym zelam dodatocne vsetko dobre v novom roku, a asi tak.
dnes sa bohuzial tiez dlhn nezdrzim..., tak co je tu nove?
jezis :D deti :D
mala sa ma pyta..hej, ty si mudra?
tak kolko je stostyridsat-osemsto-dvestotisicmilionov plus sedemstodvadsat-patsto-milionov?
mimochodom, uz sme prisli na ten rozkazovaci sposob od rásť...Rasťo :))
ano ano ojka, presne, aj my tak:)čokoladka v tom neni nic moc ale deťom to stačí
sak pohodka, mne chutili:)
jajka, jaaaaaj, ty myslíš dukátiky? my to vešiame ako ozdoby na stromček každý rok, aj také veľké, i malé =) no jo, keď tam je dobrá čokoláda, tak môže byť =)
och, dostala som chuť na sladké (((-:
vidis, my to mame doma kazdy rok na vianoce :)
jajka myslis tie cokoladove dukatiky v tom pozlatku?:) boze to som videl naposledy asi v 94tom roku:D
musi byt pekna, ked sa mu tak paci, inko:)
cokopeniazteky, sak to predavaju, normalne to vyzera ako mince, zlaty obal, vnutri je to ale cokolada