Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
spííííme?
www.aktuality.sk ach, aspoň sa človek dobre pobaví....
oneee, LOST, už nejedz :D lebo to bude nakoniec moja vina, lebo som sem tan link vtedy hodila :D
ale aspoň si mal kľudnejší víkend, keď si ten net nemal nakoniec, či? (: ako inak bolo? koľko krát si sa vysypal? (:
inko, oooo, tak kino, pre začiatok slušné, a čo dobrého dávali? (:
lost, ked si tu nebol, tak na fore prestali kúriť a všetky témy zamrzli
ok a teraz technicka otazka :)
o kolko % klesla navstevnost zdravia ked som tu nebol ? :D
inac neviem ani preco nie som fyzicky unaveny, i ked som velmi hladny, toto neni dobre, lebo ak zostanem hore dlho, tak zas vstanem pri zapade slnka a to mam tooooooooooolko povinnosti :(
hold, asi sa musim nejak s niecim pevnym trafit do hlavy aby som zaspal...
ojka
to je vyborny clanok, ako menej zjest.. akurat sa mi to hodi :D ale cim dalej to citam, tym hladnejsi som lebo je tam TONA obrazok o TONE jedla :D
ach rano to prestudujem :)
a dost bolo o mne :D
ako sa mate vy ? :)
"ZUMBA-TE" (:
ide to dokopy. ale mi muselo riadne prepnút ked robím také hovadinky
ojka, hmmm... tak to uzivanie si prazdnin bude take striedmejsie :D zacneme kinom..presne dnes, tak sa idem chystat
martin, no zumba a karate zeby sli nejak dokopy? :) tak fajn :)) a pekne poctivo teda zumbuj, tam kde treba vykrucat, smelo vykrucaj, ked treba nariasat, smelo natriasaj, zahanbi tie zenske :D
zumba-výborný doplnok ku karate na zlepšenie koordinácie rúk a nôh. rozmýšlam ako tie dva bojové štýly spojit, takže bude potrebné ešte parkrát tam zostat (:
inko, moja posteľ je len moje kráľovstvo a nikoho iného ((:
noooo, práveže som už niekoľko týždňov v BA //-:
ale verím, že ma tam ten sneh počká (:
ja si ty plánuješ inak užiť prázdniny? hmmm,
ojka, no tak frajer musi byt prestastny :)) ojka rozvalena na celej posteli:D
takze smer kysuce? chuda male a kde by si ju chcela vyvalat, ved si teraz v ba, alebo uz domka?
martin, no a teda co vravis na zumbu? aj ta to chytilo? pojdes este?:DD