Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
repete ??? :D
no hoci aj zajtra :D ak by sa dal zastavit cas :D realne najskor asi o tyzden, ale musi byt super pocasie, nech pustia tie lanovky az na uplny vrchol :) to musi byt fun :D
asi by som mal chodit na lyze castejsie, nech si nohy zvyknu :)
No teraz musim kupit nejake suroviny na bebe pokus cislo 2 :)
ojka, no riadil som sa rovnicou "ak nespadnes, nelyzoval si" :D haha, no ale niekedysom to proste prehnal s rychlostou a bolo bezpecnejsie sa hodit o zem :) no a ku koncu mi uz bolo uplne jedno ci padam alebo nie :) aj tak lyzujem ako "lama" :D chcelo by to lepsie lyziarky atd..
heh, a aky som ja stastny, ze ma rano ziadny telefonat nezobudil :D
inko, no však po štaaaaaatniciach, však uvidíš (: že ty si jaká šikovná a ambiciozna ((-:
ja som dnes o osmej, mala taký telefonat, nejaká milá teta mi volala: "dobrý deň, dobre hovoríme s pani XY?"
"áno, hovoríte"
"my vám voláme ohľadom,... tu tu tu tu tu tut...."
hm, a nás prerušilo, tsssssssssssss
lost, len 4x si sa zrúbal? to to si šikovný, a ešte ked pomedzi stromčeky :D ale no, mi chceš povedať, že si si tam neoddychol? ty si jaké trdlo...
cauko lost,
hej povedala... je to firma, pre ktoru som kedysi davno robila, ale iba mesiac...vraj zacinaju s novym projektom, nechapem, ako si ma mohol niekto z tej firmy vobec pamatat..bola som tam kratko a odisla som odtial so slovami, ze to nie je pre mna a ze to robit nebudem :D
hmmm..nie, ziadna buduca praca snov, mne to teraz vobec nevyhovuje, lebo ...skola
a ty uz si doma? ja ze pises z chatky... tak som rada ze si cely, nepolamany a ze sa ti tam pacilo:) kedy si davas repete?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
fuf fuf fuf.......aaaaaaaaaaaa
jeziiiiiiiiiiiiiiiiis :DDD
" halo, hovorim so selcnou XY? "
- aano, pocuvam
" dostala som avizo na vas, od jednej osoby, vraj ste ambiciozna a sikovna"
-uhm, prosim?
"bla bla... hladame mladu manazerku"
- glg.....coze? nerozumiem..ake odporucenie a od koho? nedavala som si ziadost nikde, ani neposielala CV
" ja viem, je to odporucenie od vasho byvaleho zamestnanovata"
- coze? od ktoreho?ved ja som doteraz iba brigadovala
" pridite na pohovor"
- coze? ja som nechala brigadu kvoli skole, nemam teraz cas, budem mat statnice
" po statniciach sa zastavte, ratame s vami"
tak toto mi vysvetlite... lebo ja naozaj nerozumiem...kks
Detičky z tréningu idú do košíc, vypráskajú ich tam všetkých a zoberú medaile
dobre deti, utekam nieco robit, majte sa krasne
pekny dnicok kazdemu
no ano, s novinkami radsej na skuskach netreba vyskakovat, pokym sa vyucujuci priamo na ne nespyta, lebo mne sa tiez stalo ze som pisala o eurovale, nejake upravy co sa zmenili asi 4 dni pred skuskou, ani prof. o tom nevedela a neuznala mi to :D ale inak u nas sa sito nerobi, aspon som nepostrehla. Vsetci co sme spolu zacinali, spolu aj koncime
joj ale tak zmeny v zakonoch by vase tety mali sledovat, ved u vas sa stale cosi meni. asi nemaju cas, hmm
takze aj ty si bola idealne dieta? :D so mnou sa museli ucit, lebo sa mi nechcelo, este aj skolsku tasku mi starsia sestra balila. az potom ked sa odstahovala som zacala byt samostatna :D mna do piateho rocnika zaujimali iba hracky
martin, aki krpci? aka sutaz?
inko :DDD ja som teda tiež bola potom uplne idealne decko ,... ja som nemala rada, keď nado mnou niekto sedel, chcel ma kontrolovať, alebo učiť sa so mnou :D na to i naši doteraz vďačne spomínala, že mali o "robotu" menej (((:
hmm, tak aby si "niečo" spravila? tipujem, že sa s tým asi moc chváliť nechceš :D ale nuž, stávky treba dodržiavať, tak len smelo do toho....ja sa inak nikdy nestavujem, teda, vlastne len vtedy, ked viem, že vyhrám, ale teraz by som sa aj prehre potešila :D
ach jaj , veru veľké sito teraz robia, v štvrtaku boli 2 také predmety, čo dosť ľudí prenáša a teraz v piataku tento,... no len kam to preniesť,.... pekne si zaplatiť ďalší semester, lebo oni ti opravak nedajú ani v lete pred opravnými štátnicami.... na tie tety mám fakt ťažké srdce..... grrrr....najlepšie na tom je, že učia veci po starom, vôbec nesledujú zmeny zákonov a na písomku ti potom aj tak hodia ešte také veci, čo človek v živote nevidel....
pche