Prečo ešte nespíte?

lost

repete ??? :D

no hoci aj zajtra :D ak by sa dal zastavit cas :D realne najskor asi o tyzden, ale musi byt super pocasie, nech pustia tie lanovky az na uplny vrchol :) to musi byt fun :D

asi by som mal chodit na lyze castejsie, nech si nohy zvyknu :)

No teraz musim kupit nejake suroviny na bebe pokus cislo 2 :)

ojka, no riadil som sa rovnicou "ak nespadnes, nelyzoval si" :D haha, no ale niekedysom to proste prehnal s rychlostou a bolo bezpecnejsie sa hodit o zem :) no a ku koncu mi uz bolo uplne jedno ci padam alebo nie :) aj tak lyzujem ako "lama" :D chcelo by to lepsie lyziarky atd..

heh, a aky som ja stastny, ze ma rano ziadny telefonat nezobudil :D

ojka.

inko, no však po štaaaaaatniciach, však uvidíš (: že ty si jaká šikovná a ambiciozna ((-:
ja som dnes o osmej, mala taký telefonat, nejaká milá teta mi volala: "dobrý deň, dobre hovoríme s pani XY?"
"áno, hovoríte"
"my vám voláme ohľadom,... tu tu tu tu tu tut...."
hm, a nás prerušilo, tsssssssssssss
lost, len 4x si sa zrúbal? to to si šikovný, a ešte ked pomedzi stromčeky :D ale no, mi chceš povedať, že si si tam neoddychol? ty si jaké trdlo...

*inko

cauko lost,
hej povedala... je to firma, pre ktoru som kedysi davno robila, ale iba mesiac...vraj zacinaju s novym projektom, nechapem, ako si ma mohol niekto z tej firmy vobec pamatat..bola som tam kratko a odisla som odtial so slovami, ze to nie je pre mna a ze to robit nebudem :D

hmmm..nie, ziadna buduca praca snov, mne to teraz vobec nevyhovuje, lebo ...skola

a ty uz si doma? ja ze pises z chatky... tak som rada ze si cely, nepolamany a ze sa ti tam pacilo:) kedy si davas repete?

*inko

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
fuf fuf fuf.......aaaaaaaaaaaa
jeziiiiiiiiiiiiiiiiis :DDD
" halo, hovorim so selcnou XY? "
- aano, pocuvam
" dostala som avizo na vas, od jednej osoby, vraj ste ambiciozna a sikovna"
-uhm, prosim?
"bla bla... hladame mladu manazerku"
- glg.....coze? nerozumiem..ake odporucenie a od koho? nedavala som si ziadost nikde, ani neposielala CV
" ja viem, je to odporucenie od vasho byvaleho zamestnanovata"
- coze? od ktoreho?ved ja som doteraz iba brigadovala
" pridite na pohovor"
- coze? ja som nechala brigadu kvoli skole, nemam teraz cas, budem mat statnice
" po statniciach sa zastavte, ratame s vami"

tak toto mi vysvetlite... lebo ja naozaj nerozumiem...kks

lost

ojka & inko, no styri krat som sa vysypal :P
ale treba vziat do uvahy, ze to bolo na takom svahu medzi takymi stromcekmi :D
az na par detailov to bolo vyborne :)
ale o oddychu tu nemoze byt ani reci :D
oddych by mal byt teraz, lenze povinnosti nepustia :D

*inko

no ano, s novinkami radsej na skuskach netreba vyskakovat, pokym sa vyucujuci priamo na ne nespyta, lebo mne sa tiez stalo ze som pisala o eurovale, nejake upravy co sa zmenili asi 4 dni pred skuskou, ani prof. o tom nevedela a neuznala mi to :D ale inak u nas sa sito nerobi, aspon som nepostrehla. Vsetci co sme spolu zacinali, spolu aj koncime

joj ale tak zmeny v zakonoch by vase tety mali sledovat, ved u vas sa stale cosi meni. asi nemaju cas, hmm

takze aj ty si bola idealne dieta? :D so mnou sa museli ucit, lebo sa mi nechcelo, este aj skolsku tasku mi starsia sestra balila. az potom ked sa odstahovala som zacala byt samostatna :D mna do piateho rocnika zaujimali iba hracky

martin, aki krpci? aka sutaz?

ojka.

inko :DDD ja som teda tiež bola potom uplne idealne decko ,... ja som nemala rada, keď nado mnou niekto sedel, chcel ma kontrolovať, alebo učiť sa so mnou :D na to i naši doteraz vďačne spomínala, že mali o "robotu" menej (((:
hmm, tak aby si "niečo" spravila? tipujem, že sa s tým asi moc chváliť nechceš :D ale nuž, stávky treba dodržiavať, tak len smelo do toho....ja sa inak nikdy nestavujem, teda, vlastne len vtedy, ked viem, že vyhrám, ale teraz by som sa aj prehre potešila :D
ach jaj , veru veľké sito teraz robia, v štvrtaku boli 2 také predmety, čo dosť ľudí prenáša a teraz v piataku tento,... no len kam to preniesť,.... pekne si zaplatiť ďalší semester, lebo oni ti opravak nedajú ani v lete pred opravnými štátnicami.... na tie tety mám fakt ťažké srdce..... grrrr....najlepšie na tom je, že učia veci po starom, vôbec nesledujú zmeny zákonov a na písomku ti potom aj tak hodia ešte také veci, čo človek v živote nevidel....
pche