Prečo ešte nespíte?

martinmlm

Inko, tie tri za mnou sa museli riadne pučiť od smiechu. Vedľa mňa s úsmevom som dostal pár rád, a zvyšok neutrál. Uvidíme zajtra jak budú robiť chichichi. Ale ráno bolo cítiť trošku svaly, dva tréningy za sebou 2h30min neje sranda.

ojka.

"Na Kysuciach vyhlásili kvôli sneženiu mimoriadnu situáciu"
"Niektoré osady na Kysuciach sú kvôli snehu odrezané od sveta "
a ja stale v BA, to je tak nefeeeeeeeer......
ja chcem sneh, robiť anjelikov v snehu, stavať snehuliaka, vyváľať malú sestru až do biela (((((-:

ojka.

inko, pche, no dovoľ ///-: idem sa hrať na urazenú :D niekedy viem i ja spať, niekedy, náhodou, keď sa zadarí (-:O a práveže kým zaspím, tak vystriedam to kvantum polôh i počas noci :D

*inko

ojka, jaj ano, to kedysi ma zasoboval horormi :D ale to bolo pradavno :)

suchari? ja som so svojou spokojna :) moja ved ty ani nespis, tak netaraj ze vystriedas tak vela poloh :D

a veru veru, pozri si to, dobry filmik, nezaspala som

ojka.

inko, oooo, mystikuš film, píšem si na zoznam ((:
no neviem, prečo mám v hlave tak zafixované, že horory ti dodáva najmä binghi :D
vy ste inak strašní súchári :D ked zaspávate/spíte v jednej, dvoch polochách. Ja vystriedam snáď všetky a ešte aj také, čo tam nie sú :D

*inko

ojka, ja spim jednoznacne vzdy v polohe cislo 6..co som vyhralaa? :))
a ten vcerajsi film nebol od binghiho, preco si myslela? a bolo to supeeeeeeer, velmi sa mi to pacilo
www.csfd.cz
juj, velmi zaujimavy koniec :) velmi
a ozaj, vysledky uz mas?
martin a kto bol stastnejsi, ty alebo tie baby? :)

*inko

jajkaaaa :( boze ty si tu jedna z normalnych, nemozes si to tak brat, keby to bolo v reale nikto by nepipol, lebo na nete su zrazu vsetci hrdinovia..a vsetci mudri, takze ta tu ocakavame, ANO? :)

ojka.

och, tá tetuľa v obchode jaká zlatá dnes:"slečna a nemáte radšej dukátiky, už mi tu v tej pokladni skoro nič neštrngá"
((((((-: