Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)
! čas !
vloudi...si ma teraz namotala na to :DDD
no prave som o tom dopisal :DDD a vidis to chybicka se vloodi ;)
ja som sa tym nikdy takto nezaoberal..kto je pekny a skaredy...atd....ked sa mi s niekym dobreee kecaaa...tak je to jedno :))..., ale urcite mas pravdu...je to takto lepsie....
hmm... a ako zistis kto je inteligentny a kto nie...tazko povedat...vela ludi si tu na fore robi srandu....na druhej strane aaano...da sa to posudit...hlavne podla gramatiky....aj ked aj mne to obcas ubehne :P
:D
* inteligentny
aj mi to tak vyhovuje. ze to je take anonymne. a aspon sa tu ludia neozaberaju tym kto je pekny a kto skaredy podla fotiek napriklad. ale zas na druhej strane tu dominuje ich myslenie. ich nazory. tu hned vidis kto je zaostaly a kto je inteligentni podla toho ako pisu.
hmmm...rozne veci ??? :DD...., ale ved jasne...aj ja som tu toho uz vela popisal....
ja tiez len tak. nexce sa mi tu vypisovat kto som, co som... kedze som tu uz pisala aj vseliake rozne veci
ja sa ta nemusim vypytovat...ja len tak...
ked sa ma uz xces vypytovat furt vseliake veci, tak by sme mohli popisat aj privatne