Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)
! čas !
sex musi byt pozitok. to ta nemoze bavit proste ked ten clovek nexce robit take zakladne veci.
:DDDD teraz si ma dostala s tou fajkou...no dobre teda...predpokladam ze si v tom velmi dobraa...., ale tak mozno jej to nejde chapes...niee...a nakoniec by nebola ani prvaa ani poslednaa....
len ten vztah je o niecom inom....aj ked ja osobne na vztahy nie som odborniik...:DD
ze mu nevyfajci? akoze nic v zlom. ale to neni podla mna zena ked nevie urobit dobru fajku. to je len moj nazor. ale k veci... riesia to moc dramaticky. keby sa milovali by oral bol tiez len detajl.
ja som myslel tu gramatiku :P
tak ale nemali sme este vaznu debatu, to preto:)
noo to ano niektori ludia tu pisu kraviny..., ale zalezi od toho ci to myslia vazne..., alebo si robia srandu.....napr...pozri temu ultimatum...kategoria ostatne..., len tak :)
teba som nemyslela. my tu len tak trochu flirtujeme spolu, to je nic;)))
myslis tak ako ja ??? :))
ja som myslela, to ako pisu. co pisu. co z nich vychadza. niektori tu pisu fakt pekne prispevky. ze sa to dobre cita
neviem. ja som tu gramatiku az tak nemyslela. niektori ludia si na nu hrozne potrpia ale tiez to je taka zbytocnost, ved zalezi natom? to ze si niekto myli i-cka neznamena ze je hned sprosty alebo nebodaj horsi. ved to je len detajl. ale paci sa mi ked niekto gramatiku vie samozrejme.