Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)
! čas !
ze by ???...no zatial sa mi to este nestalo nikdy.....a dufam ze sa to doslovne ani nestane....:P...., ale ved uvidime...noo mohla by sa taka ukazat....
niekde urcite bude. ci to s nou budes mat lahke alebo tazke je dalsia vec... urcite ta raz chyti taka laska a taka vasen ze sa z toho doseres...
ale urcite bude to makacka v dnesnom svete...... :DDDD
noo presne ako pises....tak ja dufam ze to umna nebudu roky....aj ked do teraz som taku zenu nestretol.....:DD, ale tak hadam.......
niekto tuzi len po tom aby ho mal niekto rad. chapes toto? dali by sa dokopy s kazdym druhym clovekom co k nim prejavi nieco viac nez sympatie, ale to neni spravna vec. a to väcsinou zistis az casom s kym vlastne xces byt... ja som este donedavna mala takeho jedneho byvaleho s ktorym sme sa k sebe velmi casto vracali, a nikdy nebol ziaden iny chalan pre mna viac nez on. ale minuly rok sa vo mne nieco zlomilo a uz to beriem len ako kamarata. takze uz som vlastne uplne vyrovnana a pripravena na noveho cloveka. lebo je blbe byt s niekym aj tak, ak by si mozno radsej prijal byt s niekym inym. je to zle. ale ako hovorim... najst si takeho cloveka je proste makacka. pre mna to nema byt len frajer. ale spriaznena dusa. a ta sa hlada roky a roky. a roky.
je to mozneee toto...akokeby si pisala o mne....ano presne viem o com pises...ja som to mal tak isto....a preto viem...ze ked budem mat vztah tak to bude vyzsie...myslim vekom...
* mysleli
ked je vymyslena tak co tu riesime:) ale neboj sa, su aj taki co by napisali to iste a myslela by to vazne. takze by som sa necudovala.
a ja som tiez neni odbornicka na vztahy. ale pozri. ja som zlozita, ja nebudem s niekym len preto ze si s nim vyborne rozumiem. a ze je zlaty. a ze je dobry. a ze je celkom pekny. musim ho milovat. uz sa nebudem davat do ziadnych nezmyselnych vztahov pokial viem ze to nema zmysel. naco? akoze na zabavu? ze budem mat s kym pozerat film a budem mat s kym si pisat nadherne sms-ky. to neni otom.
ved ano....aj ked kazdy moze mat ine chute..., len podstatne je ze ta tema je vymyslenaaa.....