ahojky..mam 24rokov a moj zivot je jedna velka cierna diera.Nikdy sme doma nemali peniaze,tak som ledva odmaturovala a hned som isla do prace.uz predtym som vedela ze tazko zvladam stres a tlak,ale naplno sa to prejavilo az ked som zacala robit.Moje prve prace boli casnicka kde ma ohmatavali kazdu chvilu,to bolo v BA,strasne ma bolievali nohy,potom cukraren kde sa robili 12hod.a majitel mi nedovolil si sadnut cely cas som musela stat okrem obedu,neskor na linke v anglicku tak isto,za chrbtom sef,stale tlak,cim viac sme vyrobili,tym viac este od nas chceli,poslednych 5rokov mojho zivota ma proste zabilo..keby som toto mala rozpisat,neviem..kazdopadne skoncilo to panickymi atakmi a uzkostou,prestala som chodit do prace,som doma na slovensku a zatial nemusim pracovat,lebo mam nasetrene,ale viem,ze ta chvila sa nezadrzatelne blizi.Odkedy sa mi toto stalo,len pomyslenie na ranne vstavanie alebo statie niekde na linke alebo stres od zamestnavatela mi robi zle.Bolieva ma zaludok,panicke ataky ustupili ale uzkost zostala..Prosim vas poradte mi co mam robit.Uz som rozmyslala aj o samovrazde,ja proste nezvladnem dalsiu robotu kde ma len budu boliet nohy a cele telo,kde ma budu hnat cely cas,viem ze to nedokazem..skusam si najst pracu niekde aspon v kancelarii alebo niekde v obchode predavat.Ale muselo by to byt kludne miesto.ja totiz neznesiem vela ludi..nikde nic.same linky a vyroba..poznam to..uz nechcem..poradte prosim,co sa v takychto situaciach robi...ked pracovat sa musi,lebo nebude na jedlo a najom...;( dakujem a ospravedlnujem sa za dlhy prispevok,potrebujem to dostat zo seba von...
Mam strach z prace,...
vierka a preco nie. len teraz je kriza :(
myslim ze je x druhov prace kde nerobis na pase a na nohach
bingham,no vdaka,ale mne to vobec smiesne neprijde vies..aj ked s romakom si ma rozosmial ;) ja by som chcela presne to..byt sama sebe panom..alebo aspon mat kludnu pracu kde ma do nicoho nebudu hnat..som nevedela ze som taka citliva na podnety zvonka..celkom by sa mi pacilo pracovat v kniznici alebo mat knihkupectvo..knihy su to jedine co ma bavi..
Vierka, si mladá kočka,život máš pred sebou,však sú všlijaké iné práce ako len čašníčka,alebo predavačka.Vzchop sa predsa,naber sebavedomie a hľadaj niečo čo by Ťa bavilo a veľa sa nenarobila.
:DD tak toto bolo dobreee....fakt som sa zasmial....
noo tak si musis najst robotu kde....budes sama sebe panom...
aa hlavne sa nezabijaj kvoli robote....co by na to povedal taky romaak :DD
*alebo
máš vodičák? keby si robila nieco take ako dodávanie ci rozvoz? ale na recepcii, v call centre...