Aký je najlepší pánsky holiaci strojček?

Príspevok v téme: Aký je najlepší pánsky holiaci strojček?
farfalla

ahojte, ženy i muži, poradte mi, aký je najlepší holiaci strojček PRE MUŽOV, ten elektický myslím. Čaká nás výročie a moj manžel nie je s ničím spokojný, ešte nikdy nepoužíval elek. hol. strojček a premýšľa že začne. Chcem mu dať niečo kvalitné, poradte mi s čím máte skúsenosti. Mimochodom, sme mladí ešte dvadsiatnici takže žiadne starecké fúzy :)))

Marekil

Zdravím, ak hľadáte kvalitný holiaci strojček pripravte sa na investíciu ďaleko presahujúcu 100 euro. Ak je cieľom čo najvyššia kvalita, potom sa investícia samozrejme vyplatí. Osobne som fanúšikom značky Philips, ktorá má viacero modelov v prémiovej kvalite.
Skúste si pozrieť tento článok www.testado.sk sú v ňom informácie a porovnanie troch holiacich strojčekov z rôznych cenových kategórií.

emma0756

BRAUN LS5560 - -odkaz odstránený- holenie na mokro aj na sucho, kupovala som minulý rok priatelovi a je nadmieru spokojný :)

michalovec

Skúmal som výsledky testov v zahraničí, vrátane dTeste a www.testkvality.eu a vybral som holiaci strojček Braun. Najlepšie je samozrejme najvyššia rada 7, ale ja som siahol po lacnejšie rade 3 - 390 a spokojnosť.

strnisko2

Ešte raz: Nemáte niekto skúsenosti s nejakým dobrým holiacim strojčekom do 35€, ktorý zanecháva 2-3mm"porast" respektíve nadstavec na ponechanie 2-3mm"porastu".
Vďaka za odpoveď.

strnisko

Nemáte niekto skúsenosti s nejakým dobrým holiacim strojčekom do 35€, ktorý zanecháva 2-3mm "porast".
Vďaka za odpoveď.

Siriusa

najlepší planžetový holiaci strojček je podľa Test Magazínu www.testmagazin.sk Braun 5040 a z hlavicových je to Phlilips 7370. Objednala som ten Braun na vianoce, tak uvidím

bee_1

Braun Series je fajn kupila som ho priatelovi a je spoojny kupovala som ho dokoońca v zlave cez -odkaz odstránený-
:) vyskuaj