ahojte, ženy i muži, poradte mi, aký je najlepší holiaci strojček PRE MUŽOV, ten elektický myslím. Čaká nás výročie a moj manžel nie je s ničím spokojný, ešte nikdy nepoužíval elek. hol. strojček a premýšľa že začne. Chcem mu dať niečo kvalitné, poradte mi s čím máte skúsenosti. Mimochodom, sme mladí ešte dvadsiatnici takže žiadne starecké fúzy :)))
Aký je najlepší pánsky holiaci strojček?
Zdravím, ak hľadáte kvalitný holiaci strojček pripravte sa na investíciu ďaleko presahujúcu 100 euro. Ak je cieľom čo najvyššia kvalita, potom sa investícia samozrejme vyplatí. Osobne som fanúšikom značky Philips, ktorá má viacero modelov v prémiovej kvalite.
Skúste si pozrieť tento článok www.testado.sk sú v ňom informácie a porovnanie troch holiacich strojčekov z rôznych cenových kategórií.
PHILIPS Series 5000 S5130/06 z notina
Skúmal som výsledky testov v zahraničí, vrátane dTeste a www.testkvality.eu a vybral som holiaci strojček Braun. Najlepšie je samozrejme najvyššia rada 7, ale ja som siahol po lacnejšie rade 3 - 390 a spokojnosť.
Ešte raz: Nemáte niekto skúsenosti s nejakým dobrým holiacim strojčekom do 35€, ktorý zanecháva 2-3mm"porast" respektíve nadstavec na ponechanie 2-3mm"porastu".
Vďaka za odpoveď.
Nemáte niekto skúsenosti s nejakým dobrým holiacim strojčekom do 35€, ktorý zanecháva 2-3mm "porast".
Vďaka za odpoveď.
najlepší planžetový holiaci strojček je podľa Test Magazínu www.testmagazin.sk Braun 5040 a z hlavicových je to Phlilips 7370. Objednala som ten Braun na vianoce, tak uvidím
Braun Series je fajn kupila som ho priatelovi a je spoojny kupovala som ho dokoońca v zlave cez -odkaz odstránený-
:) vyskuaj
podľa www.spotrebitelskytest.sk, testmagazinu a dtest.sk som pre muža vybrala braun v takej strednej cenovej kategorii
So strojcekom sa nikdy neoholi tak, ako so ziletkou, alebo britvou. Je jedno, aky je to strojcek