Chudnúce študentky :)

Príspevok v téme: Chudnúce študentky :)
cica.mitza

Vítam všetky spolubojovníčky, študentky, ktoré si namáhajú zadky nad knihami, ale aj v posilke :)
Múdre hlavy, ktoré chcú zdravšie a krajšie telo - to sme my predsa !!

Aby som sa predstavila - volám sa cica.mitza, študujem farmáciu, mám 182 cm a nešťastných 94 kg.. proste riadna babizňa, rekreačná volejbalistka (kvôli ramenu žiaľ stále menej a menej) a zanietená študentka :D

Hľadám krásavice, ktoré sa ku mne rady pridajú do boja :)
Moja "vysnená" váha sa pohybuje okolo 70 kg, takže ma čaká beh na dlhú trať...

8ala8

poštárka
ahoj počuj ty si zo Za? aaaa neechcela by si sa stretnúť? žeby sme chudli spolu? :D ja mam 78. vieš v za bývam fest často.

poštárka

Ahoj cica mitza ja som zo žiliny. študujem na žu. Vidím že nás je viac! Mám 165 cm a 80 kg. Pred prázdninami to bolo dobrých 9O. Znižilo sa mi bmi ale všetko mi je velke....no budem pokračovat. Ja nešportujem, no bývam na 4 poschodí a nemáme výtah...:-)) Moja vysnená váha??...hmm...no pokým ma toto neprejde a udržať si to až kým ma to zase nechytí...ale hádam to dotiahnem na tých 60...

8ala8

no dobre dievčatá všetky sme si tu povedali koľko máme a koľko by sme chceli mať. väčšinou sme všetky skoro na rovnakej váhe tak čo s tím teda? asika by sme mali nejak už aj začať. takže ako to spravíme? ?

suzenka

kristall

strasne zly jedalnicek, nenasla si si spravny sposob chudnutia...

takto to pojde tazko a vysnivanu vahu 55

kristall

r- ovsene vlocky jogyrt
o-2hrusky
v-mrkva a asi 10 oliv
no a rano som si dala hodinovy prechadzku

zajtra

r-cerealie s mliekom a jogurt
0-2chlebiky(plnozrne)s uhorkou,paradajkou a
sunko,1 hruska
v-zeleninovy salat s tuniakom dufam ze zasa bude hodinova prechadzka a pol hodiny beh b:)

cica.mitza

Ahojte :)
Ja som sa práve dosypala z cvika, mám kopu učenia, ale predtým si ešte idem zacvičiť:
www.bricho.cz
zdravie.pluska.sk

Dnes chcem ešte popracovať na svojom pitnom režime, fakt je to už miestami bieda. Mám tu 1,5 litrovú fľašu s vodou a dnes po dúškoch by som chcela 2 vypiť :P