Chudnúce študentky :)

Príspevok v téme: Chudnúce študentky :)
cica.mitza

Vítam všetky spolubojovníčky, študentky, ktoré si namáhajú zadky nad knihami, ale aj v posilke :)
Múdre hlavy, ktoré chcú zdravšie a krajšie telo - to sme my predsa !!

Aby som sa predstavila - volám sa cica.mitza, študujem farmáciu, mám 182 cm a nešťastných 94 kg.. proste riadna babizňa, rekreačná volejbalistka (kvôli ramenu žiaľ stále menej a menej) a zanietená študentka :D

Hľadám krásavice, ktoré sa ku mne rady pridajú do boja :)
Moja "vysnená" váha sa pohybuje okolo 70 kg, takže ma čaká beh na dlhú trať...

poštárka

a ete toto: zevraj ked denne zjeme jedno jablko schudneme. Lebo pektín v jablku viaže tuky! Sranda čo! Tak hryzte jablká baby. Vitamíny!!

poštárka

8ala8 ano aj cez vikendy...teda každý druhý...
Cica mitza....fakt zlý jedálniček. Takto tvoje telo naučíš, že z každého jedla si musí uložiť tukovú zásobu lebo jeho majitelka vela neje. Musíš si rozbehnúť spaľovanie tak, že ješ často a málo a nízkotučné dobroty. Jedz aj 5,6 krát denne. Pri diete by si mala prijat denne okolo 1700 kcal ale mysli na to že pohybom spáliš viac. A tri krát do týždňa cvič. Chvílu, daj si prestávku a zasa chvílu, bo ked si natiahnes sval je to v pr...i. A pomaly dalej zájdes. Netýraj sa!

kickaTT

cica.mitza.....to mas jaky zly jedalnicek, neblbni...potom akurat naberes dvojnasobok spat a este si aj zdravie nicis!!!!

cica.mitza

Dnes:
Cvičenie cca 45 minut, posilňovačky na nohy a brucho :) Tento týždeň už tretíkrát úspešne cvičím, taký mám dobrý pocit zo seba :P

Jedálniček:
1 jablko
celozrnné cestoviny s paprikou a cesnakom
kúúsoček čokolády
rožok so syrom

Vypila som 1,5 l čistej vody a 1,7 litra kamilkového čaju.

8ala8

poštárka
ano ja som 8ala8 nie cica mica. :D
a neviem kedy by ti to vyhovovalo? možme sa stretnúť pokecať o tom a prípadne sanejak dohodnúť žeby sme sa spolu do toho pustili vieš ako dvom sa lepšie chudne :D ty môžeš aj víkendy?