Ako wyliezt na kozu!!!!!!!!

aluska

tak potom v tom pripade treba zapnut mozocek...ja som tam tiez bola raz prvy krat, mala som 15 a bola som tam sama..tak ale ani ma to nenapadlo sa nad tym zamyslat..ved pre mna za mna si tam aj dones rebrik a sadni si tam jak chces...preboha ved je to vysetrovacie kreslo- KRESLO-ty si ako sadas do kresla?z bocnej strany?alebo nebodaj zo zadnej?

Barcula16

ved ani mne nemusi nikto davat na vsetko navod ale uz samotne vysetrenie je pre mna mensia hroza keby som tam vyzerala ako debil ze neviem z ktorej strany tam mam vyliezt bolo by to ete horsie...proste sa chcem pripravit na vsetko a zvladnut to aspon s troskou dôstojnosti...

aluska

pauli vsetko je raz prvykrat ale nikdo mi nemusel davat na vsetko navod jak nejakej trubke...clovek trosku musi aj rozmyslat vlastnou hlavou a nie cakat kym mu ini pomozu

pauli 73

zadkom vyhupneš na kozu spredu, lahneš si a chodidlá si dáš do tých držiakov a roztiahneš kolená a lekár si ta už potom došteluje :), neboj nič čo by si nezvládla :))) aluska, ty si stale mudra ako fun radio :)

aluska

predstav si kde ta bude vysetrovat a hadam to pochopis...ty si este nevidela v telke ze nejaka zena sedela na koze?v serialoch a tak?