Ahojky mam stráááásne tráápnu otázku...bola som sa objednat 1raz na gynekol. bola som v ordinacii a kukam na kozu...nemohla som prist na to ako tam vlastne vyliezt...spredu alebo zboku...?? pls...
Ako wyliezt na kozu!!!!!!!!
tak potom v tom pripade treba zapnut mozocek...ja som tam tiez bola raz prvy krat, mala som 15 a bola som tam sama..tak ale ani ma to nenapadlo sa nad tym zamyslat..ved pre mna za mna si tam aj dones rebrik a sadni si tam jak chces...preboha ved je to vysetrovacie kreslo- KRESLO-ty si ako sadas do kresla?z bocnej strany?alebo nebodaj zo zadnej?
aluska ale ak ta take otazky znervoznuju tak nereaguj, né?
a čo tak sa opýtala a nedopadne ako ja :)
ved ani mne nemusi nikto davat na vsetko navod ale uz samotne vysetrenie je pre mna mensia hroza keby som tam vyzerala ako debil ze neviem z ktorej strany tam mam vyliezt bolo by to ete horsie...proste sa chcem pripravit na vsetko a zvladnut to aspon s troskou dôstojnosti...
Barcula, žiaden trapas, ja som uplne prvýkrat si nedala dole ani silonky a tu som :)))
Denz :) nakresli!
pauli vsetko je raz prvykrat ale nikdo mi nemusel davat na vsetko navod jak nejakej trubke...clovek trosku musi aj rozmyslat vlastnou hlavou a nie cakat kym mu ini pomozu
dik Pauli :-) hadam to zvladnem...to by bol trapas!
ja ti to tu nakreslim...ked budes chciet.
zadkom vyhupneš na kozu spredu, lahneš si a chodidlá si dáš do tých držiakov a roztiahneš kolená a lekár si ta už potom došteluje :), neboj nič čo by si nezvládla :))) aluska, ty si stale mudra ako fun radio :)
predstav si kde ta bude vysetrovat a hadam to pochopis...ty si este nevidela v telke ze nejaka zena sedela na koze?v serialoch a tak?
Iam sorry ale z kazdej strany bolo nieco nejake drzatka a spredu dajake nadoby...wyzeralo to zlozito...