Ahojky mam stráááásne tráápnu otázku...bola som sa objednat 1raz na gynekol. bola som v ordinacii a kukam na kozu...nemohla som prist na to ako tam vlastne vyliezt...spredu alebo zboku...?? pls...
Ako wyliezt na kozu!!!!!!!!
inak, aluska, a ty sem prečo potom chodíš? ak na nič nepotrebuješ radu a návod, potom nechápem, prečo sa zúčastňuješ diskusii na tomto fóre...
levicaaa, priznám sa ja som ju provokovala, tak v tomto bola aluska nevinne.
čo si taká zatrpknutá? šak sa uvoľni, začni zhlboka dýchať a predstavuj si niečo príjemné...
pauli..lebo tu by chceli ludia navod na vsetko...navod na cely zivot..nevedia sami porozmyslat..a nikto si nedokaze sam uz v nicom poradit..preto
aluska: tak na toto vážne nikto nebol zvedavý, koľko ty máš sexu a kedy si naposledy skákala na svojom chlapovi...
a že kto je tu puberťák... dospelé vyrovnané osobnosti sa s týmto fakt nepotrebujú chváliť...
ten tvoj posledný príspevok je horší ako puberťácke "xi"...
hnedoocka s tebou sa tu tusim nikto nebavi tak sa zdrz komentarov...vyjadrujem sa ja k tvojom prispevkom?ta sa nemusis ani ty k mojim...zrazu ste tu vsetci jak dobri...vsetci by len radili...mali by ste spolu napisat knihu-ako si prdnut.aj na to predsa treba cely postup podla vas...tak sa zdrzte komntarov..
tak som rada, a tak prečo si potom taká podráždená, hm?
a teraz sa setci zacnime smiat vsetkym ze nieco nevedia!!!...
ja som na neho liezla napr predvcerom...a sexu mam dost...nemusis sa obavat...
co tu riesime? ako vyliezt? bud vyskocis ako na kona, alebo si prisunies stolcek, alebo po lane.
alebo poprosis pana doktora, nech ti to predvedie :-)))
ako janicko s marienkou poprosili jezibabku, aby im ukazala, ako sa na lopatu sada :-)