Ahojky mam stráááásne tráápnu otázku...bola som sa objednat 1raz na gynekol. bola som v ordinacii a kukam na kozu...nemohla som prist na to ako tam vlastne vyliezt...spredu alebo zboku...?? pls...
Ako wyliezt na kozu!!!!!!!!
aluska- potrebujes ukludnovacku???
Si nejak agresivna uz dost dlho na fore.....
1:0 pre mna???
no ty mi na zdravi urcite neublizis..a to tvoje pubertacke xi-na to som ozaj neni zvedava..radsej nemusis poukazovat na to ake si este decko
Vela veci vyzera zlozitych na 1x ;o)
aluska, ale toto je forum kde si ludia chodia po radu a ty sa tu chodíš povyšovat...vieš kolko mne tém tu ide na nervy ale ja na laptope mám hore zelené šípky dolava a doprava a ked nahodou otvorím temu,ktorá mi nešmakuje tak ich používam a aj tebe radím, za múdreho tu vie byt každý ale poradit nie, to je aj tvoj prípad.
barcula tak teraz si prejavila svoje iq...bez urazky..toto ma dostalo tato odpoved..som myslela ze mna tu uz nic neprekvapi...
aluska ale wed pokoj ete si uzenes zaludkove vredy ked sa budes rozculovat...dobre som truba verejne prehlasujem nexem aby ti na zdravi uskodilo xi..
pssst......neruste.
Kreslim to a.......
no ja naozaj rada sedim na kresle zboku...
pauli mna znervoznuje ze ludia uz fakt nevedia nic sami..keby neni internet tak co by robili?volakedy nebol a vsetci prezili...ale teraz na vsetko navod, na vsetko ako sa to ma robit, ako sa to nema robit...preco, zaco, naco...na vsetko..podla teba je to normalne?