Ahojte, dlhsiu dobu uz rozmyslam,co budem dalej robit. Maturujem tento rok, neviem,ci mam ist dalej do skoly,alebo ci mam ist pracovat. Neviem absolutne co by som chcela ist robit, pretoze som taka,ze sa prisposobim hoci comu. Dokazem sa naucit vsetkemu a dokazem vsetko urobit. Je to pre man tazke rozhodnutie. Tak isto neviem,co dalej s priatelom. Vsetko sa mi zda take zlozite a pritom to je jednoduche. rozmyslala som,ze by som sla ku vestici,aby ma nakopla trochu ktorym smerom sa mam uberat a ktorym nie. V moje triede ich uz bolo dost u nej, pretoze spoluziacky tiez nevedia co maju dalej robit. Isli by ste aj vy ku vestici? su v tom nejake rizika? Dakujem za rozumne odpovede
isli by ste ku vestici?
Žiadni jasnovidci, ani nič podobné, neexistuje. Ak sa takíto ľudia objavia, sú to šarlatáni, ktorí, len ťahajú z ľudí peniaze. Existujú šarlatáni, ktorí v tom až tak dobrí nie sú, ale existujú aj veľmi špičkoví, ktorým hovoríte veštci, jasnovidci a pod.
V skutočnosti sú to len obyčajní ľudia, bez nadprirodzených schopností. No majú pozemské schopnosti, ako napr. manipulácia, čítanie ľudí...
Často to robia bez toho, aby si to ľudia všimli a to aj tými zavádzajucími otázkami.
Sú v tom jednoducho dobrí a dosiahnú to, čo chcú: peniaze za lži a dôveru ľudí.
Treba sa snažiť povedať niečo k veci a niečo nové a nie že to tu na fóre vyzerá tak, že keby že tu prídem aj o sto rokov, tak to tu bude vyzerať stále rovnako. Na čo je dobré opakovať stále to isté dokolečka dokola? Však tým sa neposunieme nikam. Už teraz viem ako táto diskusia dopadne, jedni budú za a tí druhí proti, trochu sa pohádate, téma upadne do zabudnutia a po nejakom čase sa vynorí podobná téma, znovu sa zopakuje ten istý scenár. Aj keď to poviem takto otvorene, tak aj tak to dopadne zase rovnako, ale ok, folklór je folklór.
Praclik, ale zober do úvahy aj to, že pri výklade je možná aj chybovosť, ako sa hovorí: chybička se vloudila a potom ako? Však keby že poviem nejakému prachatému podnikateľovi, že ho žena podvádza a že má iného, lebo to vidím v kartách, on by mi uveril a rozviedol sa s ňou a po čase by zistil, že to nie je pravda, tak potom?! Ďalej to nemusím bližšie rozvádzať. Karty by mali byť považované ako doplnok pri poradenstve, ale to poradenstvo by malo byť založené buď na skúsenostiach alebo na psychológii, lebo inak to nem-dopadne dobre. Ale robte ako chcete:-) Mne je to úplne jedno.
Mi pride az smiesne, co niektori ludia pisu, co nevedia ani ako vykladanie z kariet vyzera a ako funguje.
Prosim vas, kazda karta je symbol a nieco znamena. Treba sa pytat jednoduche, konkretne otazky a karty vam na ne zarucene daju odpoved.
Si rozlozim karty a pekne vidim kto aky je, ake ma umysly, co ma clovek urobit, aby sa mu splnilo to a hento, alebo aby niecomu zabranil. Vidim vztahy, ake su v rodine, v partnerstve, vidim zdravie, karieru, financie, vidim vsetko, predo mnou sa odkryva krasny pribeh. Samozrejme, ze sa za to plati, ale urcite nie tisice a ziadne peklo si nepritiahnete, to nie je carodejnictvo, prosim vas. To sa tazko da robit pre peniaze, prosim vas, zas si nemyslite, ze sa da na tom zbohatnut, alebo sa tym uzivit. Dobra vestica chodi normalne do zamestnania a vypyta si za to symbolicku sumu a preco? No lebo tomu obetuje svoj cas na ukor inych veci a kedysi bol pekny zvyk za nieco niecim podakovat, co dnes ludia nevedia, ale pridu za mnou, ze sa im nedari s peniazmi. A nerobim si ziadnu reklamu. Pre vesticu je vzdy risk vestit cudzim ludom, lebo mnohi su dost zli a zakerni, ale to sa im vsetko vrati a ked su zli, nepomoze im nic a nikto.
k veštici ľudia nikdy nechoďte! Priveziete si to života peklo!
Vážený ľudia tiež patrím medzi tých ktorý sa ocitli v zložitých situáciách či už vzťahy rodinne alebo finančne problémy atd tak som oslovila vesticu ktorá si hovorí kartrarka vypytala si niekoľko tisíc EUR a povedala že to dá kopy no vôbec pravda nebola robí si do slova z ľudí srandu a ťahá z ľudí peniaze a ani nedvíha telefón smeje sa na nešťastí ľudí a čo je horšie že bohatne na ľudskom nešťastí dávajte pozor nedajte sa oklamať
u vestici som bola pred 4 rokmi. Povedala mi veci o mojej osobe,ktore som drzala v tajnosti. povedala mi par veci do buducnosti-hadam na cely zivot. Cast z toho sa uz udialo v case a cast by mala este len prist. Nelutujem,ze som vtedy bola,v tom case som bola doslova na dne,rozsypal sa mi vtedy cely zivot. Mnohe jej predpovede ma doslova drzali na vodou a dodnes ked uz neviem dalej,spomeniem si na to co mi povedala a drzim sa. Vdaka nej zijem pre buducnost.
Ale musim povedat, ze vestba nie je pre kazdeho. Clovek si nesmie menit zivot,tak ako mu ho niekto vykreslil.Mne sa stalo dvakrat, ze som si myslela, ze sa prave naplnuje vestba a ono to tak nebolo. Udialo sa to neskor za inych okolnosti. Zivot treba nechat plynut tak ako pride a robit vsetko,akokeby ta vestba bola len nejaky pribeh niekoho ineho. Je to tazko takto vysvetlit, ale urcite su vestice, ktore maju ten dar. Vedia co mozu povedat a co nie.Nepovedia info,ktora by sa dala zneuzit, a ak ano,tak len vtedy, ked vedia,ze nebude zneuzita. Mne povedala jedno info o cloveku z rodiny, take,ze keby to vyslo najavo,tak je tam totalny rozvrat. Mna sa tato info tykala ciastocne a doteraz je to u mna, aj ked som skutocne mala chvile,ze to poviem do celeho sveta z pomsty ci krivdy voci mne.
Najtazsie je vsak najst dobru vesticu. O tej mojej som tu na fore citala, ze bol s nou niekto nespokojny...tazko povedat.Mozno to zalezi nie vzdy od vestice, ale aj od cloveka, ktory ku nej pride.
sunie- ja len za euro dvadsat:).....
0905 XXX XXX.....
mozno je par vestic co maju tento dar, ale vacsina len zaraba na ludskej blbosti a tym, ze povedia nieco vseobecne co sedi na 90% ludi, predsa nic nepokazia. takze ja by som asi nesla, co ma byt sa stane aj bez vestice. no a vestiarne v tv to je kapitola sama o sebe, ludia tam naivne zavolaju, vysolia 3 eura za minutu hovoru a aj tak sa nic konkretne nedozvedia...
Za pokus človek nič nedá, keď navyše ani peniaze nepýta.
Ďalšou vecou ale je, že mnoho veštíc prd vidí, no sú dobrými psychológmi a vedia sa trafiť do čierneho: rady typu "vy budete asi aspoň trochu zaľúbená; máte určite deti, ktoré čaká sľubná budúcnosť; momentálne vás niečo trápi a pod.". Čo z toho je ale naozaj hodnotné a čo z toho človek nedokáže vydedukovať sám?
Určite ale nenaznačujem, že práve ona je takýto typ.