Kucerave vlasy

nathalia09

twiggy,
má pravdu,olejčeky ti pomožu.teraz som si kupila nový z avonu,a aj krásne vonia,ale aj tak mám najradšej makadamiový.

twiggy

SIMONKA 777 je velmi dobre akby si si vlasy naolejčekovala....kučery ti to scelý a nebuseš ich mat take neposlušne ale prave naopak :D

lala8

Skús trojkulmu. Práve dnes som pozerala videá aké krásne robí kučery. :) Idem si ju kúpiť, lebo aj ja snívam o kučeravých vlasoch.

vanes

ahoj tem rovne vlasy a totalne ma berie chuť na kucery a vobec newem ako to mam urobyt prosim napiste a poradte my :((((((((((((((

Simonka_777

Ahojte :) Mám kučerave vlasy. To by nebol problem keby neboli rozkrepatené, rozpirene, proste sú take neposlušne a rozlietane .. bola by som velmi rada ak by mi niekto poradil nejaky pripravok alebo nejaku masku, s ktorou ma skusenosti a pomohol mu na tento problem, ktorý som spominala. Vopred ďakujem ;)

elca

mam prirodzene vlnite huste vlasy ale ked ich neosetrim su rozpirene - katastrofa

rano sa ucesem sirokym hrebenom
trocha namocim ruky, vlasy jemne rukami pretrasiem a pouzivam penu na nastajlovanie
kazde rano

tatiana1

ahojte dievcata.

mam vlnite vlasy a velmi by som chcela krasne leskle kucery.skusam co je na trhu.Kupila som si remington kulmu ma prieme 38mm je dost hruba.robi krasne vlny ale mne nevydrzia lebo mam tazke huste vlasy.kupila som si aj magicke natacky stali 8 eur /2 balenia a som spokojna.Vlny su prirodzene a vydrzia.Ale hladam a skusam dalej.
Inak tu kulmu predavam keby ste mali zaujem za 20 EUR. je nova so zarukou.
caute