ahojte kolko priblizne tukov obsahuju take 3 zuvacky hubba bubba s citronovou naplnou? prosiiim surne.. dnes som si ich od nervov musela dat:(
zuvacky hubba bubba s naplnou
sob dvojciferne:) a nehres ma na to tu mam tatka:) nemozem za to ze zabudam tak ma prosim ta nehres:)
hh mno ked ma nadopuju liekmi vela toho nenaklamem:) ale normalne klamem vela (to ma este nepoznas tato:) aj doktorom no poviem ti nevyplaca sa to:) povedala som mu ze mam problem jeden rok a mala som ho tri o po operaci ssom sa preriekla ze tri a skoro ma zabil...vselijak to mohlo so mnou dopadnut tak ti radim uz to radsej neskusaj:) mno ale take ze obvodnej to mozes tam ti to hadam tak neublizi:)))
zuzic, to s tými antibiotikami myslíš vážne? Hm koľko máš rokov? Jednociferné číslo?
zuzic- a ty stale kazdemu len pravdu??:))))
Ved mu klam a uvidis...ten dobry pocit,ze si niekoho odrbkala:))))
hh to nie:) to skor oni si zaziju srandu pri mne ked mi daju naladovku a ja im vykecam vsetko mozne aj nemozne:)) jak osetrovatelovi som kecala ze sa mi lubi a take hovadiny:))) bud rad ze si ma vtedy nevidel:)))to by bola ina haluz:) no teraz si zazivam srandu s antibiotikami a coskoro bude sranda aj s doktorom ked mu poviem ze som zabudala na pravidelne davky:) ten ma zas vyhresi jak male decko normalne sa ho zacinam bat:))) mohol by si setrit nervy sak je este mlady:)))
zuzic- no ale taku srandu urcite nezazivas s nimi ako pri mne:)))
nieeeee:) ja sa lakam vzdy ked zistim ze niekto je doktorom:))) to je moja normalna reakcia a momentalne ich mam vyse hlavy takze nudzu o stretnutia mat nebudem:)
zuzic- si sa zlakla ,ze by sme boli kolegovia??:)))))
uf to mi odlahlo:)))
zuzic- odcuvam...nie:)