ahojte kolko priblizne tukov obsahuju take 3 zuvacky hubba bubba s citronovou naplnou? prosiiim surne.. dnes som si ich od nervov musela dat:(
zuvacky hubba bubba s naplnou
PDR :DD
Ty nevies??:DDD
To asi k tebe nepojdem:)))
ja tiez:) ak budes dobry dostanes aj cukrik:))) inac len medzi nami co je to PDR? :)
MUDR PDR zuzic-dakujem a tesim sa:)
denz nemusis o to sa postara moja asistentka salatka:) mno a vyprosim si aby si ma oslovoval zuzic. nezabudni ze ja som MUDr. zuzic:) takze si ma nerozhnevaj este pred vysetrenim lebo budem zla:)
zuzic- mam si doma spravit pred vysetrenim aj výplach??? :))
Teda neviem coho....bo ty si lekarka:))))
salatka- neonim....ale nechapem:)))
nie nehonim:DDDDD
denz no toto je tazsia diagnoza...hmmmmmmmmmm to potrebuje odborne vysetrenie, zastav sa u mna v ucebni o pol osmej:))) salatka mi bude asistovat ona je v tom tusim zbehla:))))
smola chudnem ja sladke nejem:) takze tentoraz pravdaze vynimocne ta zoberem aj bez uplatku:) takze zajtra o siedmej v ucebni anglictiny:) a nezabudni karticku poistenca:)
denz.no to znamena, ze nevies oniet , chapes ? :D u nas sa hovori, ze ondzime, alebo neondzime..takze to mam aj ja ..nie si v tom sam :D
aku sumu..ved bonboniera to isti :D a vidis, ako sa ti to postupne rozbieha pekne ... len tak dalej :D