Pritahuju ma mlade

Príspevok v téme: Pritahuju ma mlade
Masterrr

Mam taky problem.. mam 22 a pacia sa mi mlade dievcata tak okolo 13, vzrusuju ma ovela viac ako rovesnicky.. neviem co mam robit.. viem ze s takou mladou nemozem mat nic, nebolo by to spravne, ale velmi ma pritahuju. Mladsie sa mi nepacia, akoze deti vobec, pedofil niesom, ale z tych v puberte som uplne hotovy uplne nemozem... je to bezne? aj na ostatnych chalanov tak posobia? Vzrusuje ma na nich hadam vsetko, ta ich krasna postava ani detska ani zenska, ta krasna naivita a to ich rajcovne oblecenie.. po starsich skoro vobec netuzim... co s tym?

Chitumo

Chlape,ani si nevies predstavit jak si to vystihol. Som asi v tvojom veku a tiez mam takuto slabost na male, je to taky moj nesplneny sen, ale hlavne si to treba nehat len jak fantaziu, udrzat trenky rozumom :-) ale priznam sa, ked take babeny vidim na ulici som jak decko v cukrarni :-)

fuj

No ak si tu nahodou nerobis len srandu, tak jedina rada je spamatat sa! To fakt nechapem co ta na nich moze vzrusovat.. je to este dieta, nema ani chlpy ani prsia, nic.. a okrem toho ty pises ze si hotovy z tych v puberte, ale to by si mal skor napisat vek 16 a nie 13,, tych 16by este bolo pochopitelne.. tak ovladaj svoje dost zvrhle chutky, lebo s 13 rocnou by si mohol mat miesto vztahu a sexu akurat tak starosti, ci uz ma spravene domace ulohy a ci si ma kupit modre alebo zelene trcko a taku aj tak viac zaujimaju kamosky ako nejaky -pre nu- starci!