Pritahuju ma mlade

Príspevok v téme: Pritahuju ma mlade
Masterrr

Mam taky problem.. mam 22 a pacia sa mi mlade dievcata tak okolo 13, vzrusuju ma ovela viac ako rovesnicky.. neviem co mam robit.. viem ze s takou mladou nemozem mat nic, nebolo by to spravne, ale velmi ma pritahuju. Mladsie sa mi nepacia, akoze deti vobec, pedofil niesom, ale z tych v puberte som uplne hotovy uplne nemozem... je to bezne? aj na ostatnych chalanov tak posobia? Vzrusuje ma na nich hadam vsetko, ta ich krasna postava ani detska ani zenska, ta krasna naivita a to ich rajcovne oblecenie.. po starsich skoro vobec netuzim... co s tym?

pakik_Zloba

neboj kámo...mám 18 rokov a tiež sa mi páčia viac 14ročné dievčatá..páčia sa mi viac ako 18-19ročné.všetko sa mi na nich páči,aj keď viem že je to nesprávne,tiež neviem čo mám s tým robiť

lienocka2

Osobne síce nikoho s takým problémom nepoznám, ale zober si to tak.. niektorých mladých chlapov zasa priťahujú aj o dosť staršie ženy, lebo sú zrelšie majú skúsenosti. Ty si len opačný prípad. Ak by si si ale začal aspoň s 15ročnou, ktorá už nie je pod zákonom, tak nevidím na tom nič zlé, veď tam by vekový rozdiel veľký nebol a také vzťahy sú bežné. A snáď keď sa do nej zamiluješ, tak ti už nebude vadiť keď už nebude pubertiačka :-))

vtakohnivak

tak este v minulom storoci sa aj na slovensku vydavali dievcata ked mali trinast rokov a strnastrocne uz mali deti. a brali si niekedy starych vdovcov, aj sestdesiatrocnych. samo, kvoli majetkom a tak. moj dedo hovoril, ze jeho mala mama - moja prababka - ked mala 14 rokov. pochadza z myjavskych kopanic, tam vraj uz dvanastrocne chodili na zabavy a zacinali sa pripravovat na manzelstvo. uz im rodicia vyberali zenichov. takze tu nad tym nespiritizujte, je to stara vec. aj v stredoveku sa vydavali 13 - 14-rocne. a dnesne baby su vyspelejsie, to vtedy museli byt naozaj uplne deti.

tak mne osobne sa ale take tintitka nepacia, nema to ani rici, ani cici. ja potrebujem riadnu sexicu, velke prsia, pekny gulaty zadok a silne stehna. ale nie tucne, to prrr! ale taku samicu, nie nejaky poskladany rebrik. takze mi pedofilia nehrozi. a lutujem tych, co im to strasi v hlave, lebo ti si velmi ani neuziju. ale zaborit si hlavu medzi take velke tvrde prsniky, to je uz ina parada.

Zufaly456

Ahoj, mam rovnaky problem, som hebefil :-( Sexualne ma pritahuju len dievcata 13 - 14 rocne, niekedy aj 15 - 16 rocne ale to skor vynimocne, no a rovesnicky vobec :-( Mam 21 a vsetky zeny v mojom veku popripade o par rokov mladsie mi vobec nic nehovoria...vnimam ich ako chalanov, kamosov, ziadna sexualna pritazlivost... Zatial nemam ziadne skusenosti so zenami, nikdy som nemal frajerku, ani sa nebozkaval, proste nic... tuzim len po mladych dievcatach a viem ze je to nespravne, tak sa o nic nepokusam, len trpim :-( Je to hrozny pocit vediet ze nikdy nebudem mat priatelku, manzelku, normalny vztah... a pritahuje ma to co nikdy mat nemozem...

niekto

to moze byt pri pedofili tu sa bavime ale o babach ktore su napolceste sa stat zenami nemyslim si ze to je pocitom menejcenosti ale vrodenou tuzbou muza po zdravej panne ktora ma najvacsiu pravdepodobnost mat zdraveho potomka