Pritahuju ma mlade

Príspevok v téme: Pritahuju ma mlade
Masterrr

Mam taky problem.. mam 22 a pacia sa mi mlade dievcata tak okolo 13, vzrusuju ma ovela viac ako rovesnicky.. neviem co mam robit.. viem ze s takou mladou nemozem mat nic, nebolo by to spravne, ale velmi ma pritahuju. Mladsie sa mi nepacia, akoze deti vobec, pedofil niesom, ale z tych v puberte som uplne hotovy uplne nemozem... je to bezne? aj na ostatnych chalanov tak posobia? Vzrusuje ma na nich hadam vsetko, ta ich krasna postava ani detska ani zenska, ta krasna naivita a to ich rajcovne oblecenie.. po starsich skoro vobec netuzim... co s tym?

m0m0m0

Ja sa kazdy vecer ukajam tak ze na pokeci pisem mladym dievcatam o strasnych uchylnostiach a vykladam im moje zvrhle fantazie ktore vydavam za realitu a onanujem nad ich odpovedami co mam robit uz ma nic ine nevzrusuje frajerku nemam som panic, pomozte.

arman

vsak hej, ale tu energiu maju prave z viery v lasku a otvoreneho srdca. :-)

Si este nevidela starsiu zenu , ked sa zamilovala, ako mala zrazu 5x tolko energie? :-) A pritom tie iste problemy, co predtym. :-)

anjelik

Arman, ono to ani tak veľmi nebude u tých starších žien problém s hlavou :o)
Problém je v tom, čo si povedal v poslednej vete...energia skrytá...
Celé je to o energii...mladé dievča jej má logicky viac, ako staršia žena, ktorá je už zaťažená prácou, problémami a neviem čím všetkým. Mladá žaba rieši maximálne tak oblečko a topánky...nemá kde vybiť energiu a tak môže ako ty vravíš " úprimne " milovať...:o))), čo znamená posilňovať svojho partnera.
Keď svoj energetický potenciál vybije, muža to začne ťahať za ďalšou...

arman

Lelkis31, podla mna by si si mohol najst nejaku vyspelu 15tku. Tak by si to tajil, a co. Potom by vyrastla. Ale ak sa prave toho bojis, ze by vyrastla a prestala ta pritahovat, tak potom si vazne prekliaty. Musel by si striedat 15tky a iba ich tahat za nos.

Inak, ani sa necudujem, ze tolko chalanov tuzi po mladych. Tie vedia milovat tak odovzdane a cisto, co uz starsia nevie, lebo si zazila sklamania, a vsetko uz riesi hlavou. Este muz ked riesi hlavou, a city zakryva, to sa este da... a zena by mala byt ta, co ho citmy roztopi citmi. Lenze... ked zena riesi nieco hlavou, viac nez citmi, to je hotova katastrofa. Bohuzial, kvoli emancipacii a vysokym narokom na dievky, aby sa vobec presadili a zarobili peniaze, je to casto u starsich prave tak. :-( Vacsna nedovera, vacsne riesenie, podozrievanie, obvinovanie. A kde je srdce? Kde su city, a vsetky tie krasne zenske energie, skryte pod myslou???

lolokar

Je to tim ze ste mali sex skoro napriklad v 14 a mozok si zafiksoval maximalne vzrusujuci zazitok a preto vas stale pritahuju mladsie s tim uz nespravite nic.

Lelkis31

Dobry den, ozivim tuto temu kedze je relevantna. Dlho som vahal ci sa niekomu zdoverim, ale musim lebo mam pocit ze prasknem. Snad mi o par dni nebude klopkat na dvere policia. Moj problem je rovnaky ako autorov a niektorych prispievatelov, pacia sa mi "mlade". Moj vek je vsak uz trochu vyssi, mam 31. Plne chapem pocity prispievatela Zufaly456, som na tom rovnako. Dufal som ze to casom prejde alebo sa mi aspon zdvihne "vekova hranica" no nic z toho sa nestalo. Skusal som vztahy so zenami v primeranom veku, ale nejde to. Nepritahuju ma. Jedine ako kamaratky, rozumieme si vzdy vyborne, ale po fyzickej stranke by to pre mna bolo ako s muzom. Sexualne ma pritahuju iba dievcata pod 15. Nie deti, to vobec, chlapci tiez nie, pedofil podla definicie niesom. Ohranicil by som to tak na dievcata 12-15. Samozrejme ze nie vsetky do radu, ale iba priblizne v takomto veku. Viem ake je to strasne pomyslenie, pre mna je to vsak tiez utrpenie. Beriem to ako svoj kriz, svoje prekliatie. Rozhodol som sa zit v celibate - iba onanujem. Neprichadza u mna do uvahy mat nieco s takym mladym dievcatom. Kym mi vynadate uvedomte si prosim ze ja za to nemozem, niesom taky naschval, keby sa to dalo ovladat hned by som si tuzbu po takto mladych dievcatach "vymazal". Predstavte si ake by to bolo, keby nemozete nikdy sulozit, bozkavat sa, maznat, ba ani sa rozpravat a stretavat, pretoze vsetky zeny (alebo muzi) su "zakazane/i". Citim sa ako zviera, bestia, odpad spolocnosti, velmi sa za to cele hanbim. Nikto to o mne nevie, vacsinou si ludia myslia ze som homosexual a preto som nikdy nemal vztah so zenou. Radsej nech si myslia to, lebo keby vedeli pravdu hned by som bol pre vsetkych iba hnusny pedofil co znasilnuje vsetky deti v okoli. Aj ked to tak vobec nieje. Ale nikto by to nepochopil, ani nechcel pochopit.