Našla som si hrčku pod očným viečkom. Zrejme je priamo na oku. Nevidno ju, ale prstom je hmatateľná. Prosím, nevedel by mi niekto poradiť, čo s tým? Je to nebezpečné alebo bežné? Prosím vás o názory. Za všetky vopred ďakujem :)
Hrčka na oku?!
Ahoj.
Rada by som sa opytala, ci sa vase oko casom zlepsilo. Pred par dnami som sa totiz zacala potykat s rovnakym problemom a sama neviem co to moze byt a co s tym robit. Hrcka na viecku, v podstate nie bolestiva, ziadne svrbenie, iba pocas jedneho dna kamsi zmyzla a vtedy bol problematicky pohyb oka :)Bola by som rada ak by ste mi napisala aky bol u vas vyvoj.
Vopred dakujem
Veronika
este dodam ze ja som to mal 2x...ono to vznika zrejme z necistoty ktora sa ti tam dostala a ta zapalila spodnu cast viecka
neboj..mozno mas proste iba "jacmen" ,, tak sa nazyva ta hrcka na viecku.. je to bolestive, ked to opuchne dost tak budes horsie vidiet nakolko sa ti zakryje cast oka. davaj si na to nejaku ocnu mast
nemusíš to mať priamo na oku,možno je to naviečku.A možno tam máš ranku.
neviem či by na oku niečo tukové mohlo vzniknúť... Už používam Visine na unavene oci, zatial sa nic nezmenilo.
lucka-ja ti tam nedovidím,ale môže to byť len tukové.Neopísala si to detajlne,ani aké je to velké,...Odporúčam navštíviť očné...
No dobre, keď nič tak nič, budem aspoň dúfať, že sa na to nezomiera!
Nikto neviem poradiť??? Aspoň váš názor, prosím.
žiadna reakcia? nikto žiadny názor???