Je sex s prezervatívom naozaj bezpečný? Chránite sa pri milovaní iba ním? Stalo sa vám, že ste otehotnili aj napriek jeho použitiu alebo praskol? Stalo sa vám to už viackrát? Prosím o radu.
Kondom - je bezpečný?
ano, je to rozumne. je vela druhouv kondomov a odporučam aromaticke, ultra tenke a vrubkovane zo superlove. Su najlepšie
dakujem ti za tip:)
My oužívame tieto jahodové superlove. sk/kondomy/kondomy-s-prichutou/on-jahoda-100ks je to výhodné balenie a neprekážajú v ničom
ake kondomy pouzivate? pouzivate aj nejake zaujmave, s prichutou a pod?
ale treba davat pozor na spravne pouzitie podla pribaloveho letaku
vyskusaj aj aj ze co ti vic bude vyhovovat,lebo kazdemu vyhovuje nieco ine.. ale ze vraj kapsule su lepsie
Co by ste mi odporucili viac? Pharmatex vaginalany krem, alebo pharmatex vaginalne kapsuly?
Inak k tym kondomom, nie su fakt uplne spolahlive, mne sa stokrat stalo, ze sa nam vzdy zosuval dole alebo parkrat aj praskol. Takze som kazdy mesiac trpla ci nebudem tehotna...
kondomy vobec niesu spolahlive.pouzivajte radsej pharmatex, je spolahlivy takmer ako hormonalna antikoncepcia
moj frajer len co si nasadi kondom hned mu ochabne..nikdy kondomy nepouziwal,jeho partnerky brali antikoncepciu.ja ju nebriem a zatial ani nechcem..ale zasa bez kondomu sa bojim ze otehotniem.je to normalne ze mu w kondome ochabne? co ma sprawit aby mu stal rownako ako bez kondomu? a da sa naozaj otehotniet aj z toho ked mu wyteka z penisu ece pred wywrcholenim?
je dobre pouzivat lubrikant ale origynalny vtedy je kondom odolnejsi voci prasknutiu