Vianocny stromcek

Príspevok v téme: Vianocny stromcek
Elwine

Dnes ma tak napadlo, ze za 2 mesiace uz mame zas "na krku" vianoce..:) a vzhladom na to, ze moj mozog uz pomaly zacinaju masirovat obchodne retazce svojim vianocnym tovarom, tak mi myslienky zasli az k vianocnemu stromceku.

Mate nejaky tip na dekoraciu? Do akych farieb ho zvyknete zdobit? Ja preferujem zlato cervenu, pripadne zlatu so slamenymi doplnkami... Ale chcela by som zmenu..:)

cup-cup

My máme posledné roky len modrý. Modre ozdoby, aj sviečky. Keď sa zažne, tak to vyzerá veľmi krásne a nežne

perfiska

My mame strieborno-modry. Sofistikovany a elegantny. Paci sa mi aj cerveno-zlaty, ale zavesy v obyvacke a dekorativne vankusiky mame cervene.

Ellizabet

tento rok budeme mat ruzovo-fialovy ... videla som ho v rôznych katalogoch je to zmena a zaroven nezvyčajná a krásna ,... inokedy sme mavali strieborno-modry
cerveno-zlaty
zlato-strieborny
alebo medeno-zlaty
no tento rok sa teším na zmenu :o)

bibba

vam uz preskakuje ked hned po lete myslite na vianoce. sice ten cas strasne leti, to je pravda. ale aj tak je to dost trapne

ewelin28

jarollll..ved pod tie stromceky ani darceky nevojdu :D..a mne sa vobec nepacia..je to take umele...bleee..ale zase sto ludi sto chuti :) i ked mam rada moderne veci, ale toto je uz prilis na mna :)
a my doma mavame posledne roky zlato-cervenu kombinaciu...najma preto, ze sa nam hodi do obyvacky, kedze nabytok je taky bordovo cerveny :)
ale pred tym sme mavali bud taky kiri-kiri heh..alebo potom strieborno modry, to je tiez pekna kombinacia :)
a pacia sa mi velke huste stromceky...nie "anorekticke" ako kedysi leteli heh :D..a z praktickeho hladiska mi viac vyhovuju umele ako zive :)..ale musia vyzerat ako zive, nie ako umele :)

murinka

daju sa zive vianocne stromceky kupit aj cez net?? neviete o nejakej stranke, co by ale stromcek doviezla az domov? dakujem