Prosím Vás pomôžme mi, mám ukrutné bolesti pri súloži,tak bolí akoby som mala otvorenú ranu, ale lekár tvrdí, že tam nič nemám. mám stáleho partnera už 20 rokov a nemala som nikoho iného ani nemám len toho jedného (manžela) z čoho to môže byť. Môžem ja mať ešte niekedy pohlavný styk? Poradte mi. Ďakujem
Bolesti pri pohlavnom styku
Hoffy....Mam podobne problemy..a dolezita otazka...pocas ovulacie ti nevytiekla krv ?
Ja neradim to, co ti radia ini- urguj lekara, navstiv ho este raz. Ja hovorim-zmen lekara. Okamzite.
mile od lekara.....fakt.
Prerad sa k takemu co ma aj citenie s ludmi.
ježiši a to ta má upokojit, že iná mala aj 2 roky bolesti??? a to čo budeš 2 roky bez sexu??? a okrem iného trpiet aj tie bolesti???
aha, už si bola na sone,tak ti neostáva nič len konzultácia u iného gynekologa...
hofy, tak ako ti povedal Fallo, urguj svoj problém u svojho lekára a trvaj na tom nech ta pošle na sono, máš na to právo..
Fallo - ale ja mám všetky výsledky v norme. Už tam chodím skoro každý týždeň.
robil mi aj sono, lebo pred týždňom mi odstraňovali aj cystu. A teraz, keď som bola na kontrole po operácií(tá operácia bola taká malá na jednodňovej chyr.) mi zobral vzorku z tkaniva, ale povedal, že má také pacientky čo majú také isté problémy ako ja a že jednej to trvalo 2 roky kým bola zase bez bolesti.
Hofy- navstiv este raz gynekologa a ze mas ten problem stale a zhorsuje sa....mozno ta minule len ,,odflakol".Nenechaj to len tak...moze to byt fakt to co ti pisala Elwine.....alebo zapal.