Bolesti pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolesti pri pohlavnom styku
Hofy

Prosím Vás pomôžme mi, mám ukrutné bolesti pri súloži,tak bolí akoby som mala otvorenú ranu, ale lekár tvrdí, že tam nič nemám. mám stáleho partnera už 20 rokov a nemala som nikoho iného ani nemám len toho jedného (manžela) z čoho to môže byť. Môžem ja mať ešte niekedy pohlavný styk? Poradte mi. Ďakujem

pauli 73

ježiši a to ta má upokojit, že iná mala aj 2 roky bolesti??? a to čo budeš 2 roky bez sexu??? a okrem iného trpiet aj tie bolesti???

pauli 73

hofy, tak ako ti povedal Fallo, urguj svoj problém u svojho lekára a trvaj na tom nech ta pošle na sono, máš na to právo..

hofy

robil mi aj sono, lebo pred týždňom mi odstraňovali aj cystu. A teraz, keď som bola na kontrole po operácií(tá operácia bola taká malá na jednodňovej chyr.) mi zobral vzorku z tkaniva, ale povedal, že má také pacientky čo majú také isté problémy ako ja a že jednej to trvalo 2 roky kým bola zase bez bolesti.

Fallo

Hofy- navstiv este raz gynekologa a ze mas ten problem stale a zhorsuje sa....mozno ta minule len ,,odflakol".Nenechaj to len tak...moze to byt fakt to co ti pisala Elwine.....alebo zapal.