Prosím Vás pomôžme mi, mám ukrutné bolesti pri súloži,tak bolí akoby som mala otvorenú ranu, ale lekár tvrdí, že tam nič nemám. mám stáleho partnera už 20 rokov a nemala som nikoho iného ani nemám len toho jedného (manžela) z čoho to môže byť. Môžem ja mať ešte niekedy pohlavný styk? Poradte mi. Ďakujem
Bolesti pri pohlavnom styku
pauli 73, no myslím, že tá konzultácia u iného lekára je dobrý nápad, len ako sa dostať do iného mesta k lekárovi na jednorázové vyšetrenie
Hofy, to si nevšímaj, akmyslíš egreska on sa inak realizovat nevie.
A bola si na sone? Ani tam ti nič nezistili?
No ja som si myslela, že tu píšete seriózne, ale vidím, že tu píšu aj ľudia čo vôbec nemajú k téme čo povedať, len srandu robia z ľudí čo skutčne majú veľké trápenie, alebo sú tu len z nudy.
začalo to postupne, najprv som si myslela, že mám nejakú ranku, čo sa časom zahojí, ale vdy to bolo horšie a horšie. A teraz už nemôžem vôbec mať pohlavný styk, lebo to veeeeeeľmi bolí
hofy- zacalo to akym sposobom.....postupne,alebo v ten den ??
egresko :))) na takéto pubertacke provokacie ti už neskočím...kiss my ass
egresko-:DDD
pisem si to do dennika :))
Pauli tebe som uz kazal studovat. Nestacili ti linky zo vcera? Jaaaj ty nevies po anglicky som zabudol
egresko, tu sa empiricky prejavilo tvoje IQ, penis manžela tejto panej ho má iste vačší :)))
zvazili ste moznost nevery z manzelovej strany? bolesti mozu nastat pri kvasinkovej infekcii napriklad, a su to teda "ukrutne" bolesti ako popisujete - aspon ja som ich tak pocitovala...