Schindeleho minerály

Peter Mrazik

Mne veľmi pomohli tieto tekúte minerály rozdiel je v tom že schindlerové minerály sú len nadrvené skaly v prášku vstrebateľnosť je okolo 40% ale nevýhody vytvárajú črevne, žlčové a obličkové kamene preto užívam KOLOIDNE minerály sú to molekuly minerálov rozpustené vo vode s záporným nábojom a steny čriev majú zase kladný náboj a tým sa priťahujú k sebe a berie to telo za vlastné látky vstrebateľnosť je až 98 !!! a netvoria sa kamene preto len koloidne minerály JURASSIC

www.siberianshop.sk

ela1591

Ja som využívala 1000 g krabicu schindeleho minerálov, čo mi trvalo asi 3,5 mesiaca, zlepšil sa mi cholesterol o jeden stupeň zo 7 na 6 a taktiež sa mi zvýšilo množstvo krvných doštičiek z 90 na 120. Hoci výsledky z krvi nie sú ešte v norme, teší ma, že nastal obrat k lepšiemu. Verím, že ďalším užívaním minerálov sa tieto hodnoty dostanú do normy. Vyskúšala som už rôzne iné preparáty, ale bezvýsledne, krvné testy boli stále horšie. Iba v období, keď som jedla len surovú zeleninu a ovocie, oriešky, klíčky a.p., pila som denne cca l,5 litra čerstvej vylisovanej zeleninovej šťavy kombinácie podľa dr. Walkera a užívala som chlorellu a zelený jačmeň z firmy Green Ways, som mala cholesterol aj krvné doštičky v norme. Ale takto stravovať sa som vydržala len 5 mesiacov. Musím povedať, že vtedy som sa veľmi dobre cítila, ako za mlada. Bolo to fajn.

RNG

Nuz kto ma dost kyselin v zaludku, vie zmenit aj uhlicitany/karbonaty aj kyslicniky/oxidy z tych mletych kamenov na vodorozpustne chloridy, tj vie cast z tych mineralov vytazit a absorbovat do tela.
Zialbohu to neplati pre vacsinu ludi a preto odporucam skor dobre vodorozpustne mineralove doplnky, najma take, co su viazane na aminokyseliny, tj vedia sa nielen absorbovat s vysokou ucinnostou, ale aj zabudovat do kostry.

eur

Ja som začala užívať Schindeleho mineráli presne od 2.11.- dnes je 13.11. teda ich užívam 12. deň. Po tom čo som čítala ... som očakávala nejaké zmeny až po dlhšom užívaní, no v tom prípade patrím asi medzi výnimky.
Moje prvé pozorovania:
- nemám neprirodzene ľadové ruky a ani nohy s čím sa pasujem už niekoľko rokov. Uvedomila som si to až večer pri zaspávaní, kedy som inak nemohla spať ako len v teplom pyžame a s hrubými ponožkami. Často sa mi stalo, že som sa v noci zobudila na to, že mi je zima po tom ako som si počas spánku ponožky skopala.
- druhé zlepšenie - mám pravidelnú stolicu!!! Toť u mňa mnohoročný problém s nepravidelným vyprázdňovaním s niekoľkodňovými prestávkami. Časté zápchy či opačne potom ma preháňalo. Upozorňujem, že uprednostňujem stravu bohatú na vlákniny a milujem ovocie a zeleninu!! I napriek tomu som mávala tieto problémy. Po niekoľkých dňoch sa mi vyprázdňovanie krásne upravilo. Je pravda, že na úplnom začiatku som 3 dni nebola na wc, no to som prekonala a odvtedy je tento problém pre mňa minulosťou.
- Trpela som niekoľko rokov nevysvetliteľnými bolesťami v podbrušku (z gyn.hľadiska aj gastro som bola v poriadku). Raz mi jedna lek. povedala, že si myslí, že mam zápal v oblasti meridiánovho kanála... ale ako to býva, nič viac sa nezistilo. Bola to silná tupá bolesť prebiehajúca v cykloch. Odkedy užívam mineráli, som túto bolesť pocítila iba 2x aj to veľmi mierne.
Mám niekoľkoročný problém so žalúdkom - naposledy mi zistili aj vred... som zvedavá, či mi to pomôže i po tejto stránke
Shindeleho mineráli sú skutočne rozomletá hornina na prach. Nevedela som si predstaviť ako to budem vedieť užívať, ale dá sa na to rýchlo zvyknúť. Hlavne treba užiť s dostatočným množstvom vody.
Urcite ich budem užívať naďalej... ako sa hovorí len čas ukáže, či to bolo správne rozhodnutie.

loli 11111

Tieto minerály sú skutočne dobré sama som ich vyskúšala a svokra po 7 mes. má krásne upravený cukor a cholesterol. Je ťažko ak si niekto zoberie raz za týž. a čaká zázraky tu treba aj trpezlivosť,ktorá časom ukáže výsledky a dobré výsledky. Už sa teším na terajšiu jesennú kúru . Prajem pekný deň a trpezlivosť ...

fero56

Mne osobne schindeleho minerály dosť pomohli s bolesťami kĺbov. Našiel som na internete aj článok o týchto mineráloch, tak ak by to niekoho zaujímalo: zdravomat.sk

RNG

Hlinnik je prirodzeny, aj hadi jed. Ale je nezdrave ho brat, lebo cast sa predsa len absorbuje, ked ju rozlozi zaludocna kyselina a preto tie mineraly neodporucam
A kedze mam aj formalne vysokoskolske vzdelanie o materialoch a chemii,co som sa nuielen sam vzdelaval , ake aj ucil na vysokej skole, nie je to nazor neodbornika ako nevedko, ktory si zrejme zvolil spravne meno.

Nevedko60

Skutočne so záujmom čítam vyjadrenia znalcov ako RNG. Takí vedia o všetkom všetko - a hlavne, keď vôbec nemajú tušenie k čomu sa vyjadrujú. Tu ide o prirodzený produkt a nie napríklad o kapustový výluh z hliníkového hrnca, alebo vodu z okolia hlinikárne v Žiari.
Počul niekto o účinkoch africkej červenej zeminy.
Ale ja by som ozaj rád čítal niečo objektívne o účinkoch na onkologických pacientov, hlavne na črevá a žalúdok.